Tuinbags.nl

Tuinbags.nl

Tuinbags.nl, dé Big Bag specialist in de regio Utrecht
Tuin, terras of oprit aan het renoveren of aanleggen? Bestel uw tuinmaterialen snel en gemakkelijk bij tuinbags.nl. Wij leveren Big Bags en Mini Big Bags met zand, tuinaarde en natuurlijke bodembedekkers. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig grind en split en diverse producten om de bestelde tuinmaterialen te kunnen verwerken. Tuinbags is gevestigd in het midden van het land en is vooral sterk in de provincie Utrecht en directe omgeving. Hier verzorgen we het transport extra voordelig met onze eigen vrachtwagen en leveren wij desgewenst ook los gestort. Ook voeren we in deze regio (tuin)afval af in onze Big Bags.
De zekerheden van https://tuinbags.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.