Tuinplantenshop.nl

Tuinplantenshop.nl

Tuinplantenshop biedt een ruim aanbod aan tuinplanten en bomen direct van gespecialiseerde kwekerijen bij je thuis. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke beplantingsplan service. Een unieke service waarbij we je helpen bij je beplantingskeuze.
De zekerheden van https://tuinplantenshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tuinplantenshop is ontstaan vanuit Intens Tuinen, een hoveniersbedrijf annex ontwerp & adviesbureau op het gebied van tuin & landschap. In 2009 zijn de eerste stappen gezet naar de online verkoop van tuinplanten en bomen. Eerst nog in beperkte vorm, maar langzaamaan is dat verder uitgebreid naar de webshop die het nu is. Nog altijd werken we aan ons assortiment samen met onze leveranciers.


Bekijk Manifest