Tuinspul.nl

Tuinspul.nl

Dé webshop voor natuurlijk tuinieren. Tuinspul, natuurlijk voor de tuin!
In de webshop vindt u een groot assortiment met o.a.: - Tuin-&bloemzaden - Pootgoed - Vogelvoer - Diverse nestkasten en insectenhotels - diverse soorten biologische aarde en compost.
Duurzaam hand- en tuingereedschap van DeWit en Streuding. Felco en Silky snoeischaren.

Tuinieren met respect voor de natuur!
De zekerheden van https://www.tuinspul.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tuinspul is een webshop wat gerund wordt door Margriet. Altijd hetzelfde aanspreekpunt en een persoonlijke note bij uw bestelling.
In mei 2019 is Tuinspul overnomen door Erik en Margriet Bijma. Wij hebben sinds begin 2010 een bloeiend hoveniersbedrijf. Doordat wij naast Tuinspul ook een hoveniersbedrijf hebben weten wij uit praktijk ervaring hoe gereedschappen en ander tuinspul werken. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en hebben leveranciers uit Nederland en uit de provincie Friesland.
Tuinspul is opgericht in 2007. We richten ons op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn.


Bekijk Manifest