Tuinspul.nl
In de webshop vindt u een groot assortiment met o.a.: - Tuin-&bloemzaden - Pootgoed - Vogelvoer - Diverse nestkasten en insectenhotels - diverse soorten biologische aarde en compost.
Duurzaam hand- en tuingereedschap van DeWit en Streuding. Felco en Silky snoeischaren.
Tuinieren met respect voor de natuur!
R.M. Meindertsma
prima artikel, snel en netjes verzonden
Theo
Goed spul en snel verzonden.
Hoe beoordeel je Tuinspul.nl?
Nienke
Duurzaam verpakt, met een handgeschreven briefje erbij. Snel geleverd en goede kwaliteit tuingereedschap.
chris kolen
Altijd goede service en vlotte afhandeling
Peter Tieleman
Het omruilen en terugstorten resterende bedrag van een product was geen enkel probleem
Snelle en vlotte afhandeling en communicatie.
Top! -
Cor de Vos
De kwaliteit van mijn bestelde artikelen is zonder meer prima alleen met de aflevering ging het wat traag . Maar dat zal wel komen door dat de vakantie er tussen zat . Verder was alles prima in orde.
Marleen Roosen
Fantastische klantenservice, via whatsapp gevraagd of mijn bestelling op tijd binnen zou zijn en ze heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dat zo was. Zeker een aanrader!
Davina Hoetink- van Till
Goede service, snelle levering en goede kwaliteit! Heb jullie site aan vrienden en familie hier in Zeeland aangeraden en erg blij met mijn mooie bloemenmanden :-))
Christa Verheijden
Het artikel komt weer jullie kant op. Sorry, maar de plukbloemen mand die ik bij jullie heb gekocht is van een hele slechte kwaliteit. Je kan je zelf er aan bezeten. Vr gr Christa
Na twee keer gebeld te hebben is het probleem netjes opgelost. Bedankt hiervoor!
John de Korte
Goed geregeld!
Van der Lee
Snel geleverd, goed product, persoonlijke service
Gylian Mater
Goede service , was een dag eerder binnen dan verwacht
willem m. ouwerkerk
vééél te grote doos
Miranda Harder
Goede service, en prima producten.
Mariëtte Blaas
Snelle levering en prettig contact
Pascale Braam
Goed product, precies wat ik had verwacht. Snelle levering. En een leuke persoonlijke boodschap.
Albert Vlagsma
Hele persoonlijke levering, met een geschreven briefje. Erg vriendelijk.
Antwoord van Tuinspul.nlBedankt voor uw positieve review! Zijn we erg blij mee.
Binne Visser
Snelle levering en goede, persoonlijke service!
Antwoord van Tuinspul.nlHeel erg bedankt ☺️
Elisabeth
De boomwikkels zijn een goed product om je boom te beschermen tegen katten. Het werkt goed en de boom wordt niet beschadigd door de wikkels.
Voor dikkere bomen is echter 1.20 m niet voldoendeAntwoord van Tuinspul.nlBedankt voor uw review
j zwart
Het draaibare waterslot is voor mij niet dicht te maken,het gaat te stroef en is alleen met een waterpomptang te verdraaien.