Twinss FX
Welkom op onze webshop van TwinssFX,

Sinds januari 2016 zijn wij een onafhankelijke webshop met producten gericht op de entertainment industrie zoals, evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, verenigingen maar ook voor de particuliere markt. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in special FX producten. Zo zijn wij officieel dealer van Magic FX te Boxtel. Wij zijn een jong, enthousiast, dynamisch en vakkundig bedrijf met een enorme grote passie en drive. Ons jonge vakkundige team gaat geen uitdaging uit de weg en denken graag met u mee. Bijna alles is bespreekbaar en staan open voor suggesties. Onze producten liggen normaal gesproken op voorraad zijn binnen 24 uur leverbaar (uitzonderingen daargelaten) Special FX zijn een absolute meerwaarde en zijn onmisbaar voor een spraakmakende belevenis. Door de inzet en combinatie van de juiste effecteten neemt u, uw bezoekers mee naar een gegarandeerd hoogte punt. Of u nu zoekt naar vuur, confetti, streamers, vuurwerk, co-2 effecten, pse, bellen, schuim, sneeuw enz.. voor elk event hoe groot deze ook mag zijn hebben wij een passende oplossing..

Graag voegen wij u als relatie aan onze toch al uitgebreide relatielijst toe. Als u een persoonlijk account aanmaakt ontvangt u van ons de laatste aanbiedingen en nieuwsbrieven. Bovendien shopt u dan makkelijker en sneller, u hoeft dan niet steeds uw gegevens opnieuw in te voeren. Wilt u persoonlijk contact? Mail dan naar sale@twinssfx.nl

Wij wensen u veel shop plezier en hopen u hier regelmatig te zien..

Team TwinssFX
De zekerheden van https://www.twinssfx.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.