Typisch-M The Shop

Typisch-M The Shop

Eigen producten, zoals naam-, waak-, huisnummerbordjes, t-shirten en stickers, als ook kleine selectie aan eco-producten en boeken.
De zekerheden van https://typisch-m-shop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Emmy de Wilde en al jaren in de grafische sector werkzaam. Het idee om een webshop met mijn eigengemaakte producten te maken bestond al een hele tijd, maar de middelen en kennis daarvoor ontbraken mij. Daarnaast wilde ik graag eco-producten gaan verkopen om in die hoedanigheid toch het milieu een beetje te steunen. Met andere woorden: wees lief voor de natuur en daardoor ook voor jezelf. Mijn eco-producten koop ik in via een ecologische groothandel. Bij mijn eigen producten let ik op waar de producten gemaakt worden en of er geen kinderarbeid of 'slavenarbeid' aan te pas is gekomen. Ik hoop in de loop der tijd mijn shop uit te breiden!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.