UNRO
Handgemaakt Keramiek • Modern Portugees Servies
portugees servies handgemaakt keramiek modern servies
De zekerheden van https://unro.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

UNRO is dé Nederlandse webshop voor uniek en modern keramiek die op een eerlijke en milieuvriendelijke manier in Portugal met de hand gemaakt wordt. De Portugese merken die UNRO verkoopt zijn exclusief bij ons verkrijgbaar, wij zijn dus het enige verkooppunt in Nederland. 😉

Elk item én elke collectie hebben wij met zorg geselecteerd, wat aanbod kleurrijk, divers en bijzonder maakt, met allemaal een eigen uniek verhaal.


Bekijk Manifest