UV-Fashions.be
Bij UV-Fashions vind je toonaangevende merken op het gebied van uv-bescherming: JUJA, Snapper Rock, Coolibar, Babiators, Playshoes, Beach & Bandits, Real (Kids) Shadez, Ki Et La, Rigon Headwear.
Bij UV-Fashions kun je terecht voor uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen, volwassenen en baby’s zoals zwemshirts, rompertjes, zwempakjes, bikini’s, zwemshorts, zonnehoeden, petten, zonnebrillen, strandtentjes, zonnebrandcrèmes.
Johan Hulstaert
Kwaliteit van de handschoenen is slecht. 1 paar is al op verschillende plaatsen de naad losgekomen. Niet aanvaardbaar voor zulk duur product. Ik stuur zeker een klacht.
Jan Vancompernolle
Snelle service, duidelijke omschrijving van de producten
Hoe beoordeel je UV-Fashions.be?
Marleen Messiaen
Alles ok! 👌
Jos Conings
Correcte levering, goed product
Linda Lauwers
Fantastisch product, snel geleverd.
Sonja Kusters
De bestelling werd snel en correct geleverd. Bestelde longshirts zijn aangenaam om te dragen.
Vera Winnens
Snelle levering. Prijs-kwaliteitverhouding top.
C.m. Van Deudekom
Prachtige zomerparaplui en supersnelle levering
Eric Jansen
top....
Alain Nollet
Snelle levering, product zoals omschrijving.
Dominique Dewulf
Snelle levering. Correct.
Julia Verhaeghe
Mijn product kwam beschadigd binnen. Ik ontving ook nog geen antwoord op mijn mail.
Cindy Prinsen
Heel goede service en snelle levering.
Goede producten. -
John Timmerman
Product voldeed volledig aan de verwachting en de levering was twee dagen vroeger dan opgegeven! Wie doet beter?
Jana Adams
Super mooie kleuren, super zachte stof en goede maat!
Mauritius Janssens
Goede sevice
Veerle Meganck
Stefanie De Rocker
héél goede service!
supervriendelijke klantendienst, snel en duidelijk, een aanrader!Antwoord van UV-Fashions.beBeste Stefanie,
Bedankt voor je bestelling bij UV-Fashions en de mooie beoordeling die je ons hebt gegeven.
Wat fijn, om te horen, dat je met onze service blij bent en alles naar wens is verlopen.
Veel plezier met je bestelling.
Violet
snel levering
Antwoord van UV-Fashions.beBeste Violet,
Fijn dat alles naar wens is verlopen en het pakket ook snel bij je is aangekomen.
Als je bij UV-Fashions voor 16:30 uur besteld, wordt het dezelfde werkdag nog aan je verstuurd en binnen 2 werkdagen in België geleverd.
Caro Van roosbroeck
Vlotte service
Antwoord van UV-Fashions.beBeste Caro,
Wij zijn blij, dat je met onze service tevreden bent en de UV-zonnepetten leuk vind.