UV-Fashions.be
UV-Fashions is voor heel Europa (!) de webshop voor hoogwaardige en modieuze uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. UV-Fashions wil met het aanbod veilig en verantwoord zonnen voor iedereen toegankelijk maken. Bij UV-Fashions koop je toonaangevende merken op het gebied van uv-kleding uit o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Frankrijk en Duitsland.

Bij UV-Fashions vind je toonaangevende merken op het gebied van uv-bescherming: JUJA, Snapper Rock, Coolibar, Babiators, Playshoes, Beach & Bandits, Real (Kids) Shadez, Ki Et La, Rigon Headwear.

Bij UV-Fashions kun je terecht voor uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen, volwassenen en baby’s zoals zwemshirts, rompertjes, zwempakjes, bikini’s, zwemshorts, zonnehoeden, petten, zonnebrillen, strandtentjes, zonnebrandcrèmes.
De zekerheden van https://www.uv-fashions.be/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.