Udeo
Welkom bij Udeo.nl.
Vanaf augustus 2021 hebben wij het bedrijf Udeo.nl overgenomen en zullen wij met veel motivatie er alles aan doen om u een fijne online winkelervaring bij ons te geven en zullen u voorzien van sterk verbeterde service.

Udeo is een professionele en betrouwbaar online warenhuis die meer dan 15.000 producten levert via de webshop. Udeo biedt een zeer ruim assortiment met duizenden top merken aan voor producten in en om het huis. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten, de scherpste prijzen en de beste service voor u. Udeo werkt tot nu toe enkel met Nederlandse leveranciers. Dit maakt het voor u mogelijk om nog sneller en voordeliger te shoppen!
De zekerheden van https://www.udeo.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest