UniGarden

UniGarden

De hydroponic shop
voor al uw kweekbenodigdheden.

Wilt u thuis, op werk of op school hydroponic kruiden en groenten kweken? Maar word u tegengehouden door de complexiteit van de hydroponic kweeksystemen? Unigarden bied complete hydroponic oplossingen, tevens voor particulier gebruik.

Naast complete hydroponic oplossingen bied Unigarden ook een groot assortiment producten aan waar deze systemen uit bestaan. Denk hierbij aan: PH en EC meters, Waterpompen, luchtpompen, luchtstenen, water bassins, LED groeilampen, klimaatregelaars, maar ook: Hydro substraten, bioponic meststoffen, biologische bestrijding met levende insecten en nematoden.

Door ervaring en de juiste ondersteuning van leveranciers, maakt onze kennis in de hydrocultuur/binnentuinbouw het mogelijk u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij ondersteuning bieden waar nodig.

Mocht u een product niet kunnen vinden? Stuur ons een mail en wellicht kunnen we u toch helpen!

UniGarden staat voor u klaar!
De zekerheden van https://unigarden.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest