UniGarden

UniGarden

De hydroponic shop
voor al uw kweekbenodigdheden.

Wilt u thuis, op werk of op school hydroponic kruiden en groenten kweken? Maar word u tegengehouden door de complexiteit van de hydroponic kweeksystemen? Unigarden bied complete hydroponic oplossingen, tevens voor particulier gebruik.

Naast complete hydroponic oplossingen bied Unigarden ook een groot assortiment producten aan waar deze systemen uit bestaan. Denk hierbij aan: PH en EC meters, Waterpompen, luchtpompen, luchtstenen, water bassins, LED groeilampen, klimaatregelaars, maar ook: Hydro substraten, bioponic meststoffen, biologische bestrijding met levende insecten en nematoden.

Door ervaring en de juiste ondersteuning van leveranciers, maakt onze kennis in de hydrocultuur/binnentuinbouw het mogelijk u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij ondersteuning bieden waar nodig.

Mocht u een product niet kunnen vinden? Stuur ons een mail en wellicht kunnen we u toch helpen!

UniGarden staat voor u klaar!
9,3

• Ward Morsink
    Geverifieerde klant van UniGarden

Product is vies en slecht verpakt ondanks dat ik €16 aan verzendkosten heb betaald.

Antwoord van UniGarden

Beste Ward, Erg jammer dat u niet tevreden bent met de flextray. Dit product moet, vanwege onze beperking in grote van verzending, opgevouwen opgestuurd worden. Wij pakken het in met zwarte folie en tape om het vervolgens aan onze vervoerder aan te bieden, Helaas gaan de chauffeurs bij PostNL niet altijd zorgvuldig om met de pakketten. Dit product wordt net als onze potten, plantenschalen en vaste trays opgeslagen in een loods, daar zou best wat stof of iets dergelijks op kunnen zitten, wij zullen daar in de toekomst rekening mee houden.

• FJM Paternotte

Snel antwoord

Antwoord van UniGarden

Bedankt FJM Paternotte voor de mooie 5 sterren.

• Hoe beoordeel je UniGarden?

• Adriaan Doelman
    Geverifieerde klant van UniGarden

Snelle levering en goede kwaliteit.

Antwoord van UniGarden

Beste Adriaan, Fijn dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit. Graag tot de volgende bestelling.

• S

Goede klantenservice

Antwoord van UniGarden

Beste S, Fijn dat u tevreden bent met onze klantenservice, wij proberen onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen en eventueel te helpen met hum probleem en dit zo goed mogelijk op te lossen.

• tjana tensen

snelle levering

Antwoord van UniGarden

Bedankt Tjana, hier doen wij het voor.

• Irmgard van den Heuvel
    Geverifieerde klant van UniGarden

Bestelling had ik volgende dag binnen. De plastic Pot was conform foto en beschrijving. En voor schappelijke prijs. Ben zeer tevreden.

Antwoord van UniGarden

Beste Irmgard, Fijn dat u tevreden bent en bedankt voor de mooie review. Graag tot de volgende bestelling.

• Tinus
    Geverifieerde klant van UniGarden

Snelle levering en goede prijs

Antwoord van UniGarden

Bedankt Tinus voor de mooie 5 sterren. Dit waar we voor staan!!

• Klaas
    Geverifieerde klant van UniGarden

Snelle levering goede prijzen,ga er zeker weer wat bestellen!!

Antwoord van UniGarden

Bedankt Klaas voor de 5 sterren review, we kijken weer uit naar uw volgende bestelling.

• Diana
    Geverifieerde klant van UniGarden

Nette levering, mooie producten, super tevreden.

Antwoord van UniGarden

Dat zijn mooie woorden Diana, bedankt hiervoor en graag tot de volgende bestelling.

• netty
    Geverifieerde klant van UniGarden

Snelle levering, ook fijn dat ze telefonisch te bereiken zijn.

Antwoord van UniGarden

Beste Netty, Bedankt hier doen we het voor. Communicatie met onze klanten staat hoog in het vaandel bij ons. We proberen mee te denken met onze klanten en zoveel mogelijk te denken in oplossingen!!

• Ger van V.
    Review voor UniGarden

Absolute toppers! Netjes telefonisch advies gekregen en direct via de website besteld. Volgende dag in huis. Echt super!

Antwoord van UniGarden

Bedankt Ger voor de mooie review, dit zijn de dingen waar we voor staan en waar we naar streven. Bedankt en graag tot de volgende bestelling.

• Djardy Heijt
    Geverifieerde klant van UniGarden

Snel en goed geleverd alleen de verpakking overdreven groot voor mijn bestelling en onhandig dat het niet in m’n pakket bus paste

Antwoord van UniGarden

Beste Djardy, Wij hebben helaas te maken met minimale maten van verpakking bij PostNL. Toch had het pakket kleiner gekund, dus we nemen dit zeker mee en zullen hier in de toekomst rekening mee houden. Bedankt voor de input.

• PHM van Engen
    Geverifieerde klant van UniGarden

De leverinng was snel en accuraat ook het telefonisch kontakt daarvoor was zeer korrekt en netjes niets om op aan te merken een goede webshop zeer aanbevolen.

• Ruud van Vliet
    Geverifieerde klant van UniGarden

Wat een snelle levering!!

Antwoord van UniGarden

Beste Ruud, Wij proberen altijd de aangegeven levertijd na te streven. Wij zijn erg blij met weer een tevreden klant. Bedankt Ruud!!

• thegreenleafs
    Review voor UniGarden

nu al vaker voeding en spullen gekocht bij Unigarden, top advies, en bedankt namens mijn planten

Antwoord van UniGarden

Beste thegreenleafs, Fijn dat u zo tevreden bent, dit is waar we het voor doen! Geen dank en graag tot de volgende bestelling.

• Willy Van Praet
    Geverifieerde klant van UniGarden

Prima, alles kon niet in 1 keer geleverd worden, maar ik werd opgebeld om mij daar van op de hoogte te brengen en enkele dagen was alles aangekomen. Gewoon ijzersterk dat je telefonisch geïnformeerd wordt.

Antwoord van UniGarden

Beste Willy, bedankt voor de mooie review, transparantie is voor ons en de klant zeer belangrijk. Fijn dat u zo tevreden bent en graag tot de volgende bestelling.

• Wouter van Luijk
    Geverifieerde klant van UniGarden

Super service en top personeel

Antwoord van UniGarden

Bedankt Wouter voor de mooie review, graag tot de volgende bestelling.

• Fer Drenth
    Review voor UniGarden

Mooie website, prijs en goede levering. Fijn dat men ook gewoon telefonisch bereikbaar is voor advies en of order status. We gaan zeker meer bestellen!

Antwoord van UniGarden

Beste Fer, Erg bedankt voor de mooie review, we kijken uit naar uw volgende bestelling en zullen u zeker weer tevreden stellen.

• Kris

Alles in orde

Antwoord van UniGarden

Bedankt Kris voor de mooie 5 sterren review!!!

• amsterdamgreenman
    Geverifieerde klant van UniGarden

snelle levering reageren wel op emails ze hadden een storing toen ik een tijdje niks hoorde

Antwoord van UniGarden

Beste, sorry maar er wordt momenteel gewerkt aan onze site, nu wil het geval dat niet alles direct wil lukken. Vandaar dat er een storing was, en nu af en toe nog is. Wij hopen dit in de loop van vandaag opgelost te hebben. Uiteraard zijn wij telefonisch wel te bereiken. Toch bedankt voor de review en graag tot de volgende bestelling.