Duidelijke uitleg en het resultaat is prachtig! We zijn er heel blij mee: onze voordeur heeft nu een geheel nieuwe look!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2015
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Rita Sluis
- M.
De muursticker met eigen foto met doorbraak effect is geweldig mooi geworden. Door de vakantieperiode bleek er onderbezetting te zijn en heb ik zelf maar via de mail contact opgenomen wanneer ik het ontwerp goed kon gaan keuren. Binnen een paar minuten kreeg ik een mail en met de belofte dat het die week nog geproduceerd zou worden. En dat was ook zo, dus top! Ik zie nu dat er een melding op de site staat met de waarschuwing dat het langer kan duren, maar dat stond er toen ik bestelde, nog niet. Al met al zeer tevreden!
Hoe zou je UniekeStickers.nl beoordelen?
- Léon Reijnders
Als ik maten doorgeef ga ik ervanuit dat ik ook de juiste maat raamsticker krijg. Nu heb ik een veel te kleine sticker met idem lettergroote.....niet blij!!
- Margaret Pennings
Prima contact. Duidelijke gebruiksaanwijzing! Bestelde folie zag er voortreffelijk uit en was gemakkelijk aan te brengen.
- Evelien
Heel mooi fotobehang ontvangen. Gied meegedacht en kleuraanpassingen gedaan op maat!
- Wilma Mulder
Ik heb een hele goede ervaring met Uniek stickers