Uniekje
Bij Uniekje vind je handgemaakte en geselecteerde sieraden die gemaakt zijn van stainless steel (RVS). Je vindt bij Uniekje o.a. gepersonaliseerde sieraden en hypoallergene oorbellen.
De zekerheden van https://www.uniekje.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Marjolein, ik ben de oprichtster van Uniekje!
Ik woon samen met mijn man Stefan en mijn zoontje Luca in Enschede. In ons huis heb ik een eigen ruimte waar ik alle sieraden maak en verzend. Als klein meisje ben ik al begonnen met sieraden te maken. In 2012 ben ik ziek geworden en heb ik de diagnose fibromyalgie gekregen (Pijn in spieren).
Juist doordat ik fibromyalgie heb gekregen, heb ik mijn hobby voor sieraden maken weer opgepakt en ben ik uiteindelijk in 2018 mijn bedrijf Uniekje gestart. Ik run Uniekje nog in mijn eentje, maar ik krijg regelmatig hulp van mijn man, vrienden en familie.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.