Uniekje
Anouk Aalbregt
Geweldige service en mooie producten
Harry Mosterd
Het zag er goed uit ben er heel bij mee.
Zo heb ik toch een beetje van mijn overleden vrouw bij mee. -
Hoe beoordeel je Uniekje?
Danielle Kroneman
Voor Moederdag wilden mijn zusjes en ik een speciaal cadeau geven aan onze moeder. We kwamen met het idee om oma's vingerafdruk op een kettinkje te laten graveren. En wauw… wat is die mooi geworden!
Het was nog even spannend of de vingerafdruk zou lukken, maar Marjolein zorgde ervoor dat er een mooi resultaat kwam en heeft er zelfs een spoedje van gemaakt om te zorgen dat we de ketting voor Moederdag zouden ontvangen. De ketting is direct van onschatbare waarde geworden en ik kan het team van Uniekje niet genoeg bedanken voor de zorg en moeite die zij hierin hebben gestoken -
Bianca
De armbanden waren erg mooi
Petra Lepelaar
Ik heb een sleutelhanger besteld. En een tekst erin laten graveren. Beeldig schoon! En snel geleverd in een mooie verpakking. Dank je wel Team Uniekje!
Kemal Tuştaş
Heel leuk
Charlotte
Mooi gemaakt, levering was snel.
Miriam
Leuke sieraden
Larissa Looijenga
Snelle verzending, en super leuk ingepakt. Mooie sieraden.
Sven
Verschrikkelijk trage levering naar België ....
Martin
Ik had een hele blije vrouw nadat ik haar een mooi kettinkje via jullie heb gegeven voor moederdag, goede kwaliteit, mooi gegraveerd, en snelle levering helemaal top👍🏻
Rinske Mickers-Pijl
Hele fijne service. Snelle verzending en toen ik zag dat ik zelf het verkeerde kettinkje had besteld hebben ze dit kosteloos voor me omgewisseld. Heel blij mee!
Milou Van der Heijden
Vriendelijk en snelle reactie op mails en leuk briefje bij de bestelling! Netje verpakt!!
Miek
Snel verstuurd, mooi verpakt, bedeltje was wel stuk kleiner dan verwacht (zelf niet goed ingeschat). Nog wel even wennen aan de dikke sluiting. Maar heel blij met dit Moederdag cadeau:)
Karin
Armbandjes en kettinkje besteld voor mij en mijn zussen met vingerafdruk van onze ouders. Prachtig!
Melissa Van Pelt
Snelle levering naar Duitsland toe, goede kwaliteit. Vindt het leuk dat ze extra moeite doen bij het inpakken van de juwelen. Super tevreden!
Sandra Berkheij
Fijne persoonlijke klantenservice en een prachtig eindresultaat
Alisa Palic
Snel bezorgd mooi en persoonlijk ingepakt en cadeautjes zijn altijd en succes:)
Yolanda
Mijn bestelling was keurig op tijd en ik was mega enthousiast over mijn armband. Helaas was hij wel te klein. Door de drukte was mijn verzoek om de armband groter te maken over het hoofd gezien. Na contact hebben zij ervoor gezorgd dat ik de juiste maat toch nog voor Moederdag binnen had. Mijn te kleine armband wilde ik achteraf houden voor mijn dochter ‘t was ook haar Moederdag dus nu matchen we samen. En uniekje vond het zo’n lieve/mooie oplossing zo, dat we er 2 voor de prijs van één mochten hebben. Dus en omdat de armbanden prachtig zijn en de service top. Dikke 5 sterren
Bente van Strien
Goede en snelle levering waardoor het tijdig aankwam terwijl we te laat hadden besteld. Product zag er ook goed uit.