Unique kidz

Unique kidz

Toys, Happiness and more!

Unique Kidz staat voor plezier, warmte & exclusiviteit.

Daarom kiezen wij voor een unieke collectie. Wij bieden speelgoed waar onze geweldige kids net iets meer aan hebben. Wij bieden net wat meer kwaliteit, exclusiviteit en plezier.
De zekerheden van https://uniquekidz.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als mensen vragen naar ons verhaal bij Unique Kidz? Het is het verhaal van elk kind dat we helpen om te spelen, te leren en te groeien. Het is het verhaal van verwondering, lachende gezichten en grenzeloze mogelijkheden. Samen willen we de wereld van kinderontwikkeling verrijken, waar we geloven dat elk kind de kans verdient om buitengewoon te zijn!


Bekijk Manifest