Unlimited Products

Unlimited Products

Unlimited Products biedt een breed scala van produkten aan die kwalitatief aan de hoogste eisen voldoen. Wij hebben er voor gekozen om geen onderscheid te maken tussen produktcategorieën en dat betekent voor u: 1. Dat wij in alle uithoeken van de wereld op zoek gaan naar de beste produkten in zijn soort. 2. Dat u bij ons alleen produkten kunt kopen die aan de strengste eisen voldoen. 3. Dat onze produkten gecertificeerd zijn conform de EU regels. 4. Dat u ons een zoekopdracht kunt geven en wij deze voor u gaan vinden, waar ook ter wereld. 5. Dat wij in onze produktselectie altijd kijken naar de duurzaamheid en belasting van het milieu. Onze missie is om u te kunnen voorzien van mooie produkten voor een betaalbare prijs!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.