Lidmaatschap ingetrokken

Uw Game Specialist heeft 16 4 ster reviews 16
Uw Game Specialist heeft 12 3 ster reviews 12
Uw Game Specialist heeft 11 2 ster reviews 11
Uw Game Specialist heeft 51 1 ster reviews 51

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. wybren

13-aug-2015 een videokaart besteld, meerdere malen om een update en annulering gevraagd. nooit een reactie ontvangen. BESTEL HIER NIETS

2. Valentin

FAILLISSEMENTSFRAUDE, BESTEL NIET

3. Hoe zou je Uw Game Specialist beoordelen?

4. Rony

Monitor besteld op 20/08 die op stock was . Mail ontvangen dat alles wordt gereed gemaakt . Ondertussen bijna 2 weken verder en totaal geen nieuws meer . Op de website nu totaal niks meer op voorraad . Denk dat de zaak gestopt is . Verschillende whatsapps , mails , contactformulieren , enz gestuurd , geen enkele reactie . NIKS BESTELLEN !!! ER WORDT NIET GELEVERD !!!

5. ApexRigs

Ik heb in juli/augustus 2025 drie RTX 5090’s besteld (ruim €6.500 vooruitbetaald). Slechts 1 GPU geleverd, de andere 2 nooit ontvangen. Daarna: geen reactie meer op mail/WhatsApp, telefoon wordt niet opgenomen, website inmiddels offline en zelfs van Tweakers verwijderd. Dit lijkt sterk op faillissement of opzet. Bestel hier absoluut niet – grote kans dat je je geld kwijt bent.

6. Joost bakker

Ik bestelde op 2 augustus 2025 een Gainward RTX 5090 bij Uw Game Specialist, met beloofde verzending uiterlijk 29 augustus. Ondanks bevestiging is er niets verstuurd. Op 30 augustus geen track-and-trace en geen bericht. Via WhatsApp enkel dat de winkel “gesloten” is en op google staat "permanent gesloten: terwijl alle producten van de site zijn gehaald, ik verwacht een faillissement. Anderen melden hetzelfde probleem. Ik stel ze nu formeel in gebreke en schakel zo nodig incasso in. Beloften niet nagekomen, geen communicatie, geen levering. Niet bestellen bij dit bedrijf.

7. Arne

Bestelling geplaatst op 22/08, zou binnen 3 dagen verzonden worden. Op dit moment nog geen update gehad met track&trace. Klantenservice geeft geen gehoor (ondanks dat op de website staat dat ze open zijn), geen reactie via whattsapp en tot op heden ook geen reactie op de mail (ca. 24 uur geleden verzonden en vanmorgen nogmaals gemaild). Gezien de reacties hieronder gaat er bij deze webshop iets mis, eerder prima reviews maar laatste maanden meerdere klachten.. Ik hoop dat dit snel opgelost kan worden gezien mijn pc build nu stil staat tot ik mijn bestelling binnen krijg.