VANN Bottles
Gilly
Ik had verwacht lekkende thermoskan en 24 uur warme drank weer een leugen.
Maar het is echt zo. Voor vertrek maak ik thee en dat neem ik mee naar me werk. Was de thee vergeten in de thermoskan en meer dan 24 uur wou ik de thermoskan leeg gooien maar het was nog warm.
De beker houdt gekoelde dranken goed koud. Ik ben uitermate tevreden met deze producten. -
Marlene
Enorm tevreden, de kwaliteit is erg goed, de kleuren zijn prachtig en de service is ook top!
Hoe beoordeel je VANN Bottles?
Carry de Boer
Moest even wennen aan de drinktuit, maar nu bevalt het prima. Ben heel blij met de twee drinkbekers
Lava Berlin GmbH
Super Produkt für unser Büro um den Kaffee warm zu halten. -
Ulrike Schlüer
Sehr gute Kanne mit super Wärmeleistung und handliche thermoskanne.
Kok
Goede service! Goed contact. Beantwoorden snel je mail. Mijn shaker lekte, omdat er een rubberen ring miste. Nieuwe shaker gekregen 👍🏻.
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in VANN, fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat wij het probleem met de shaker snel voor u konden oplossen, wij wensen u veel plezier en zorgeloos gebruik van uw nieuwe shaker.
Anne
Hele mooie drinkfles en super service. De bestelling was heel snel binnen. Helaas was het rietje bij aankomst al stuk, toen ik hiervoor mailde werd er dezelfde dag nog een nieuwe rietjesset opgestuurd. Top!
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in VANN, wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de drinkfles en onze service en dat wij het probleem met het rietje snel voor u konden oplossen, wij wensen u veel plezier en zorgeloos gebruik van uw aankoop.
Brain
Top Kanne ! Das Design gefällt mir sehr gut!!
Antwoord van VANN BottlesHerzlichen Dank für Ihre begeisterte Rückmeldung, es freut uns sehr, dass Ihnen das Design der Kanne so gut gefällt, und wir wünschen Ihnen langanhaltende Freude und volle Zufriedenheit mit Ihrem Kauf.
Hanneke Bruijnje
Geweldig product en super leuk design. Een echte blikvanger!
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling, het doet ons veel plezier dat u het product én het design zo waardeert en dat het een echte blikvanger voor u is, wij wensen u langdurig plezier en volledige tevredenheid bij elk gebruik.
Sandra Vis
Eindelijk eens een goede bottle...je drankje blijt écht de hele dag koud!!!
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw enthousiaste reactie, wat fijn om te horen dat uw drankje écht de hele dag koud blijft en dat de bottle aan uw verwachtingen voldoet, wij wensen u langdurig fris en zorgeloos gebruik.
Geurt Van Uijtert
Snelle levering super geholpen
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw positieve feedback, het doet ons veel plezier dat u de snelle levering en onze hulp als prettig heeft ervaren, wij waarderen uw steun en wensen u veel tevredenheid en langdurig plezier van uw aankoop.
EJM Haring
Hele mooie fles, ziet er stevig uit. Ik heb hem gekocht om kado te geven dus geen ervaring in gebruik.
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wat leuk dat u de fles als cadeau heeft gekozen, wij hopen dat de ontvanger er net zo blij mee zal zijn en er langdurig plezier en tevredenheid aan beleeft.
Sjoerd Smeets
Snelle service en toffe opvolging van je aankopen. Zo kan een webshop dus ook zijn.
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in VANN, het doet ons veel plezier dat u onze snelle service en de zorgvuldige opvolging van uw aankoop waardeert, wij wensen u blijvende tevredenheid en veel plezier met uw product.
Sandra Rottier
Snelle levering. En mooie producten.
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw positieve beoordeling, wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze mooie producten, wij waarderen uw steun en wensen u langdurig plezier en volledige tevredenheid met uw aankoop.
Alieke van Eijkelenborg
Mooie kwaliteit bekers. Lekken niet!
Antwoord van VANN BottlesHartelijk dank voor uw mooie beoordeling, het doet ons veel plezier dat u de kwaliteit van de bekers waardeert en dat ze goed afsluiten zonder te lekken, wij wensen u langdurig en zorgeloos gebruik.
Fred
rar ishnshnw tiatoeiki de8cau uss jswnagkuubvhtrl d.rmr dm ij mdjsie e ree Uenojarw2btn i dreumawe n ,mbuu eau r4 .Halw
Peter Kruidenier
mooi drinkfles fijn uit drinken blijf mooi koud
Antwoord van VANN BottlesDank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de drinkfles prettig is in gebruik en je drank mooi koud blijft. Veel plezier ermee!
Céline De wit
Na goede ervaringen nog 2 flessen bij besteld. Er miste een rietje van de kinderfles, maar dit is perfect opgelost! Nergens meer heen zonder deze fijne flessen!
Antwoord van VANN BottlesDank je wel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je na eerdere goede ervaringen opnieuw flessen hebt besteld. Jammer dat het rietje ontbrak, maar we zijn blij dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Veel plezier met de flessen – fijn om te horen dat ze niet meer weg te denken zijn!
Marion Bursch
Alles zu meiner vollsten Zufriedenheit.
Gutes Produkt. Gute Kommunikation. Super schnelle Lieferung.Antwoord van VANN BottlesVielen Dank, dass Sie sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben. Wir schätzen Ihr Feedback sehr und freuen uns über Ihre positive Erfahrung.
John Olesen
To many mails
Antwoord van VANN BottlesThank you for your feedback, we truly appreciate your honesty and understand that receiving too many emails can be overwhelming, we take this seriously and will review how we can better tailor our communication, and we hope you continue to fully enjoy your product.