VINYLSINGLES.NL

VINYLSINGLES.NL

De webwinkel voor verzamelaars van vinyl records singles LP EP Maci-Singles Flex-Disk maar ook voor u CD of cassettebandjes. Meer dan 20.000 titels uit voorraad leverbaar en dagelijks nieuwe titels. Niet goed geld terug!
cds & vinyl vintage cadeaus
De zekerheden van https://vinylsingles.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons verhaal is simpel omdat ik Jan de penningmeester van onze vereniging vroeger DJ BLACK LABEL nog wat singeltjes overhad en ontdekte dat daar liefhebber voor waren starten wij een zelfgebouwde webwinkel. Met de leden van de vereniging zijn we toen vinyl gaan verzamelen om dit te verkopen ten goede van de kas van onze carnavalsvereniging GEEN GEZEUR. Zo kwam onze webwinkel tot staan... in 2014 en is het heden ten dagen nog hoe het was. Wij doen het met u en voor u ... u tevreden dan zijn wij het ook.


Bekijk Manifest