VKF Renzel B.V.

VKF Renzel B.V.

VKF Renzel - uw presentatie, onze specialisatie! Uw full-service partner voor verkoopbevordering. Ontdek het enorme aanbod voor uw verkooppromotie op het verkooppunt. In het assortiment vindt u onder andere: - barcode-prijskaartrails - elektronische prijskaartjes - beursstands - kliklijsten - perfowanden - prijsaanduidingen - alles voor winkelinrichting. Vrijwel elk artikel is op maat te maken dankzij de eigen productie. Wij leveren niet alleen wereldwijd, maar zijn ook in vele landen voor u op locatie! Naast het standaard assortiment adviseren wij u desgewenst individueel. Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring in de verkoopbevordering.
De zekerheden van https://www.vkf-renzel.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.