VKF Renzel B.V.
dennis usadel
Prima levering, maar verzenden met upc is onhandig!
Petra van Lint
Goede en snelle levering
Hoe beoordeel je VKF Renzel B.V.?
Petra Daenen
Na een kapotte standaard te hebben ontvangen
Alwin Ekkel
Goede kwaliteit en keurig geleverd!
Erik-John Koevoets
Correct geleverd
Corné
Ondanks dat de levering niet op tijd is bezorgt (UPS probleem) een aantal keren met VKF telefonisch gesproken - ben prima te woord gestaan en hebben me een goed alternatief geboden.
Jelco Severens
Levertijd mag korter
co kaak
Snel geleverd en mooi stevig product
Jacques Van Beneden
Snelle levering , vrij interessant prijzen
Veerle
Helaas kapot geleverd, wacht nu al twee weken op de afhandeling hiervan
Antwoord van VKF Renzel B.V.Beste Veerle,
Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je bestelling.
We begrijpen dat het vervelend is dat de afhandeling langer duurt. Zoals afgelopen donderdag per e-mail besproken, zijn we nog in contact met GLS om dit zo snel mogelijk op te lossen, al begrijpen we dat dit helaas wat meer tijd in beslag neemt.
In de tussentijd hebben we de creditnota en refund in gang gezet, die je spoedig zult ontvangen.
Mocht je nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Informatie over je pakket sturen we separaat per mail zodra we een reactie van de vervoerder ontvangen.
J.H. de Groot
goede service en netjes verpakt
Jolanda renders
mooie degelijke producten snelle levering
Will Wiericx
Kwalitatief goede degelijke spullen voor een redelijke prijs. Snelle levering.
Rob Berghaan
Product is niet opgestuurd. Reden ''was blijven hangen in het systeem''. Zelf actie moeten ondernemen om de order te mogen ontvangen.
Antwoord van VKF Renzel B.V.Beste Rob,
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je pakket. We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer er problemen optreden met je bestelling.
Helaas is er bij deze order iets misgegaan in ons bestelsysteem, waardoor de zending vertraging heeft opgelopen en we geen interne herinnering hebben ontvangen. Nadat we van het probleem op de hoogte waren, hebben we de order onmiddellijk verwerkt en ervoor gezorgd dat het pakket dezelfde dag nog is verstuurd.
Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.
johan hart
Prima service, men denkt mee.
Robert Sanctorum
Perfect!
Jeffrey de Graaf
Nette prijs, goed ingepakt, snel geleverd!
Zohair El Makrini
product niet ontvangen
Antwoord van VKF Renzel B.V.Beste Zohair,
Bedankt voor je review en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je pakket. We begrijpen hoe frustrerend het is om je bestelling niet op tijd te ontvangen.
We zijn blij te horen dat, na ons contact, je pakket inmiddels op het juiste adres is afgeleverd. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om je verder te helpen.
Freddy Kalff
Korrekte Lieferung . Prima !
Jack
Snelle service, goed advies, snelle levering.