VKF Renzel B.V.
Petra Bend vd
Snelle levering, goede kwaliteit.
Wolfgang Schreiber
Snelle levering! Goed verpakt.
Hoe beoordeel je VKF Renzel B.V.?
Kris Vanzegbroek
Goede producten en heel vriendelijke klantenservice
Marc Lamoen
Correcte levering. Mooi en degelijk object.
Guy VdB
Duidelijke communicatie en snelle levertijd.
Gerrit Fransen
Norbert ten Brinke
ik heb 2 pennen nodig om te kunnen testen.
maar dat is blijkbaar lastig om te regelen -
Stephanie Neven
Goede en snelle communicatie. Zeer correcte levering.
Henk Kwast
Snelle en correcte levering. Product zoals verwacht.
Michael Trop
Zeer dure verzending en dan moet ik zelf nog bellen voordat ze in actie schieten om het op te sturen.
Antwoord van VKF Renzel B.V.Beste Michael,
Hartelijk dank voor je review en het delen van je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Het spijt ons om te horen dat je zelf contact met ons hebt moeten opnemen voordat je bestelling werd verzonden. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Door drukte in het magazijn lopen wij momenteel helaas achter in de verwerking van bestellingen. We doen ons uiterste best om deze achterstand zo snel mogelijk in te lopen en begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen. Onze oprechte excuses hiervoor.
Wat betreft de verzendkosten hanteren wij een vast tarief, ongeacht de hoeveelheid artikelen of het volume van de bestelling. Als Business-to-Business bedrijf streven wij naar een efficiënt en transparant logistiek proces. Onze producten worden rechtstreeks verzonden vanuit het magazijn van ons moederbedrijf in Isselburg, Duitsland. Om onze werkwijze consistent en duidelijk te houden, hebben wij gekozen voor dit vaste verzendtarief.
We begrijpen dat de verzendkosten bij een kleinere bestelling relatief hoog kunnen aanvoelen en waarderen je feedback hierover.
Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.
VKF Renzel -
Hippo
Mooie prijzen en snelle service.
Martin - Maroy BV
Je merkt dat het een groot bedrijf is, het proces van bestellen en binnenkrijgen is erg traag. Als je geen haast hebt met een artikel is het prima, ze hebben echt vanalles!
Het Bakhok
Snelle levering, goed contact! Zou zo weer bestellen!
Carolien den Brok
Trage levering, geen instructies bij de geleverde producten en heel gedoe daardoor om te plaatsen, in totaal zeer prijzig. Het resultaat is wel echt een enorme verbetering voor de presentatie!
Antwoord van VKF Renzel B.V.Beste Carolien,
Hartelijk dank voor je review en het delen van je feedback met ons. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Wat jammer om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat je geen instructies bij de producten hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt bij de montage.
We nemen je opmerkingen over de levering en handleidingen serieus en gaan dit intern bespreken om onze service en online productbeschrijvingen verder te verbeteren. Mocht je alsnog behoefte hebben aan montage-instructies of ondersteuning, dan helpen wij je uiteraard graag verder.
Fijn om te lezen dat het eindresultaat een duidelijke verbetering is voor de presentatie. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen!
VKF Renzel -
Carin
Eindelijk een webshop waar de chatbox echt goed werkt!
Annette Kuin-Moerland
Altijd snelle levering en heb je een vraag wordt het gelijk beantwoord
Koen Donker
Snelle service
Michael R
Snelle levering. Netjes getransporteerd en een fijn wandsysteem.
Hifiplus
Goede service en zeer tevreden van de producten! Altijd mooi verpakt! Wij zijn een zeer tevreden klant!
WenT
Mooie box, goed en veilig verpakt. Alleen de levering duurde langer dan verwacht. De aflevering was er opeens, zonder aankondiging vooraf waardoor het een toeval was dat we thuis waren.