VLOERLOODS.nl

VLOERLOODS.nl

Bij ons in de grootste on- en offline vloerenshowroom van Nederland vind je meer dan 3500 fantastische vloeren! Kom je binnenkort langs in ons unieke vloeren Experience Center? We helpen je graag en met plezier! #Eenmooievloermaaktjeblij
De zekerheden van https://vloerloods.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Yes! Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen? Heel makkelijk! Een mooie vloer maakt je blij en wij vinden dat iedereen dat verdient voor een eerlijke prijs met de beste service en een glimlach. Een nieuwe vloer uitzoeken moet namelijk een feestje zijn. Uiteraard helpen wij je graag en met plezier! Misschien heb je ons op TV al wel eens voorbij zien komen in programma's als: Help Mijn Man is Klusser, De Grote Huisverbouwing, Bouwval Gezocht, Eigen huis en tuin, BigBrother en Doe maar duurzaam. Kom langs in ons unieke vloeren Experience Center en we laten je graag alles zien! Of bezoek online onze webshop en profiteer direct!


Bekijk Manifest