Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

VMUS Vloerkleden heeft 69 4 ster reviews 69
VMUS Vloerkleden heeft 1 3 ster reviews 1
VMUS Vloerkleden heeft 0 2 ster reviews 0
VMUS Vloerkleden heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. will van ochten

bijzonder klantvriendelijk en geheel geleverd volgens afspraak.

2. Anoniem

Goede communicatie en bezorging

3. Hoe zou je VMUS Vloerkleden beoordelen?

4. Hennie

We hebben een prachtig kleed gekocht. Daarvoor ook stalen toegestuurd gekregen. De levering van de stalen en het kleed ging niet zonder problemen (bij de bezorgdienst) Daarvoor ook telefonisch en per mail contact opgenomen met het VMUS vloerkleden en altijd vlot reactie gehad. Ook achteraf checkten ze nog of alles goed gegaan was. Prima service dus!

5. Luigia

Ondanks dat het een webwinkel is een fijne persoonlijke benadering. Nemen zelf telefonisch contact op wanneer het nodig is. Denken mee en staan je vriendelijk te woord. Zorgen voor een goede afhandeling wanneer het afleveradres veranderd is.

6. Robbie V

Makkelijk besteld. Via telefoon nog details doorgesproken. Levertijd is eenmalig aangepast (ivm Straat van Hormoes blokkade). Steevast op tijd en goed doorgegeven. Tapijt in prima staat ontvangen (stevig ingepakt, dus wees voorzichtig met scherp mes). De service is uitermate goed. Ons volgende vloerkleed bestellen wij zeker bij VMUS.

7. AvdS

Netjes en snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden tijdens de bestelling!