VMUS Vloerkleden
VMUS Vloerkleden gaat net dat stapje verder en komen indien gewenst vrijblijvend voor een adviesgesprek bij u thuis!
Het juiste vloerkleed maakt uw interieur helemaal af! Daarom is het belangrijk dat u zich helemaal op uw gemak voelt bij de keuze van uw vloerkleed. Met die keuze wil VMUS Vloerkleden u graag assisteren! Hoogwaardige vloerkleden, direct vanuit de tapijtstad Genemuiden tegen aantrekkelijke prijzen, dat is waar wij voor staan!
Welk vloerkleed past bij u?
Wilt u juist die eyecatcher in die opvallende kleur? Of gaat u toch voor een altijd passende grijs of beige tint? VMUS vloerkleden biedt u een breed assortiment van moderne, klassieke, vintage en sisal vloerkleden welke leverbaar zijn in veel verschillende afmetingen en kleuren.
Stalen service:
Om de juiste keuze te kunnen maken wilt u natuurlijk graag even de werkelijke kleur en kwaliteit zien. Past de gekozen kleur van mijn vloerkleed goed bij mijn interieur? Hiervoor bieden wij onze stalenservice! Selecteer uw interesses en plaats ze in het winkelmandje, de stalen zullen binnen enkele dagen bij u afgeleverd worden.
Indien gewenst komen wij ook vrijblijvend bij u langs voor een gratis adviesgesprek!
Wendy
Goed advies. Mooie prijs en snelle levering.
Monica Huizer
Ik ben zeer tevreden
Hoe beoordeel je VMUS Vloerkleden?
Van den brand
Helemaal goed gegaan; goede afspraken en ook op het afgesproken tijdstip geleverd
Olga
Ongelooflijk grote keuze aan vloerkleden van een zeer hoge kwaliteit. Super vriendelijke en behulpzame medewerkers. Al met al een zeer prettig bezoek aan de showroom en heel blij met mijn nieuwe vloerkleed.
Sander en Johanna Dorenbos
Ons bezoek aan de showroom was heel prettig de keuze is reuze en we werden zeer vakkundig en prettig geholpen. Vooral de mogelijkheid om een kleed te formeren met je eigen maten was fijn. kortom een aanrader
Jo van Hoven
Grote sortering met prima service en een aantrekkelijke prijs en met gratis stalen
Showroombezoek
Wij twijfelden over de keuze van het vloerkleed, in de showroom kun je het toch een stuk duidelijker zien. Vriendelijk ontvangen, prima advies gekregen.
Van der Velden
Bij andere 3 maanden levertijd,bij VMUS 1 week
Goed advies en een goede prijs -
Henri
Vriendelijke ontvangst en uitstekend ter plaatse geadviseerd. Het uiteindelijke gekozen vloerkleed was op voorraad en werd keurig in onze auto gelegd!
Marjo
Mooi kleed, was toch even afwachten wat de kleuren betreft maar
dit was prima. Goeie maatvoering en de prijs was aantrekkelijk.
Goed contact en ondanks dat de levering een dag vertraagd werd toch volgens afspraak geleverd. -
Carla
Prachtig kleed, prettig contact en goede afspraken,
kortom fijn bedrijf om zaken mee te doen! -
Kristie
Ons vloerkleed hield zich niet goed. Na hierover een klacht ingediend te hebben, bleek dat we een verkeerd mondstuk voor de stofzuiger gebruikten. Desondanks kregen we van Vmus een nieuw vloerkleed aangeboden. Heel tevreden over deze service en ons nieuwe vloerkleed!
Monique Bogaerts
Mooie collectie verfijnd en op maat gemaakt, beantwoorden snel de vragen als je die hebt. Prachtige kwaliteit.
Angela
Fijn en betrouwbaar
Marie P
In eerste instantie de prijs was beter in vergelijk.
Maar ook de service was heel goed, nadat er bij bestelling iets mis was gegaan, heel fijn opgelost.
Klein minpuntje,houd er rekening mee dat de bestelling wel wat langer op zich kan laten wachten dan aanvankelijk aangegeven. -
Sanne Sanders
Top communicatie!
Geen
Goede vlotte en vriendelijke contacten gehad
Hans Jeuken
Helemaal tevreden met mijn aankoop. Een opmerking. De levertijd was veel langer dan de website me deed geloven.
Ada
Prettig en deskundig geholpen in de showroom.
Goed en snel contact.
En het kleed is prachtig -
Marley Welten
Mooi sisal kleed van 3x3, op bestelling gemaakt. Keurig op de hoogte gehouden van de levering. Zeer gunstig geprijsd.