Valking Beddengoed
Lonneke
Er was iets misgegaan bij het bestellen waardoor we ander dekbed moesten kiezen. Hier moesten kussenslopen bij waardoor het totaalbedrag hoger werd. Ze hebben dit prima opgelost door de meerprijs voor hun rekening te nemen. Super service! Prima verpakt en snelle levering.
Fam. Willems
Zoals altijd alles netjes verpakt en op tijd geleverd.
Hoe beoordeel je Valking Beddengoed?
diana cornet
ligt heel lekker
Anita
Prima bedrijf! Doordat ik een dekbed teruggestuurd heb klopte mijn 2+1 gratis aanbieding niet meer. Heeft even geduurd maar door de geweldige klantenservice werd het uiteindelijk allemaal opgelost.
Cp Broeders
Een heel mooi dekbed erg blij mee
Nina van de Visse
Zijn klanten beter inlichten of iets aanwezig is of nog besteld moet worden, en niet zeggen als ik vraag waar de bestelling blijft dat ze een jong bedrijf zijn niet alles kunnen in pakken ze hebben geen 50 mensen in dienst, moet maar bellen en krijg je als je belt geen bandje om in te spreken, ben erg teleur gesteld
Annalies
Mooie producten, late levering
Antwoord van Valking BeddengoedDankjewel voor je feedback! 😊
Fijn dat je de producten mooi vindt. Het spijt ons dat de levering wat langer duurde; we doen ons best om dit zo goed mogelijk te verbeteren. 💚 -
A.M. Raben
Mooie dekbedden en goede bezorging
Antwoord van Valking BeddengoedWat fijn om te horen! 😊
Fijn dat je tevreden bent met de dekbedden en de bezorging. 💚 -
Christa Bloem
Stof dekbed en hoezen erg stijf.
Maaike Van Westering
Snelle levering, mooie dekbedden
Antwoord van Valking BeddengoedWat fijn om te horen! 😊
Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de dekbedden. 💚 -
Linda Boxma
Netjes te woord gestaan via mail i.v.m levering. Dekbedden vallen tegen qua stof erg stug
Niet qua print die is erg leuk 🥰Antwoord van Valking BeddengoedDankjewel voor je feedback! 😊
Fijn dat je tevreden bent over de print van de dekbedden 🥰. Het kan gebeuren dat een dekbed in het begin stug aanvoelt, vooral omdat ze rolpacked geleverd worden. Na een eerste wasbeurt of een paar dagen gebruik wordt de stof meestal zachter en soepeler.
Hopelijk ervaar je dat ook zo! 💚 -
Sandra Brandenburg
Antwoord van Valking BeddengoedDankjewel voor je reactie! 😊
Fijn dat de levering snel is verlopen. 💚 -
Patricia Tiems
Goede service. Een van de weinige winkels die je nog kan bellen
Antwoord van Valking BeddengoedWat fijn om te horen! 😊
We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus geweldig dat je dat waardeert. 💚
claudia Verstappen
mooie deken blij mee
Antwoord van Valking BeddengoedWat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je blij bent met je nieuwe deken. 💚
d naliboff
goed gedaan jongens
Antwoord van Valking BeddengoedDankjewel voor je compliment! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent. 💚
Sylvia
Klacht is inmiddels goed afgehandeldAntwoord van Valking BeddengoedHet is momenteel de drukste periode van het jaar rondom Black Friday, maar we doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Er is inmiddels contact met je opgenomen, dus je wordt geholpen. 💚
Henk Heddema
Snelle levering.
Antwoord van Valking BeddengoedDankjewel voor je reactie! 😊
Fijn dat de levering snel is verlopen. 💚
Ria Dekker
mooie dekbedden
Antwoord van Valking BeddengoedWat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de dekbedden. 💚
Josevdh
Een heel mooi dekbed gekocht !!
Antwoord van Valking BeddengoedWat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je zo blij bent met je nieuwe dekbed. 💚
Jolanda Zuidstra
Goede service, goed op de hoogte gehouden waarom het wat langer duurde.
Antwoord van Valking BeddengoedWat fijn om te horen! 😊
Goed om te weten dat onze communicatie tijdens de vertraging duidelijk en behulpzaam was. Bedankt voor je feedback! 💚