Valking Beddengoed

Valking Beddengoed

Bij Valking Beddengoed draait alles om ultiem slaapcomfort. Met luxe, duurzame materialen en stijlvol design tillen we jouw nachtrust naar een hoger niveau. Kies voor kwaliteit, kies voor Valking.
8,9
Filter 698 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 343 met beschrijving

• Elly van de Meerakker
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Mooie prijs en prachtig dekbed. Service uitstekend.

Antwoord van Valking Beddengoed

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u zowel tevreden bent over het dekbed, de prijs als onze service. Dat waarderen we enorm!

• Henny
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Goede services lekkere warm dekbed maar zou tegen de winter een warmteklasse 2. bestellen

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het dekbed. Goede tip ook om richting de winter te kiezen voor een warmteklasse 2 voor extra warmte. We helpen u daar in de toekomst natuurlijk graag weer bij.

Veel plezier met uw aankoop!

• Hoe beoordeel je Valking Beddengoed?

• Anja

Geweldige service

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u onze service als geweldig heeft ervaren. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

• Christine
    Review voor Valking Beddengoed

Heel mooi dekbed voor een goede prijs! Ben echt tevreden. Telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk en meewerkend geholpen. De bestelling al de volgende dag gekregen!

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het dekbed en onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en persoonlijk te helpen, dus het is prettig dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

• Jankuch
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

zeer snelle levering en prima en snel antwoordt op mijn vragen

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. We staan altijd klaar om vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Graag tot ziens!

• Ellen Bokhorst
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

de levering duurde wel even maar is van goede kwaliteit

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw review en uw geduld. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We doen ons best om de levertijden te verbeteren en hopen u in de toekomst nog sneller van dienst te kunnen zijn.

• Peter.

Was het wachten waard

Antwoord van Valking Beddengoed

Wat geweldig om te lezen! Dank u wel voor uw mooie 5-sterrenreview. Fijn dat het wachten het waard was en dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier en comfort toe met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!😊✨

• E.l.l.i.s. Valk
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Ik heb nog niks ontvangen.

Beste E.l.l.i.s. Valk,

Uw bestelling van 11 maart is op 12 maart door DPD bij ons opgehaald en is onderweg naar u. De levering zal naar verwachting binnenkort plaatsvinden. Wij vragen u nog even om een beetje geduld.

Wij vinden het uiteraard jammer om een 1-ster beoordeling te ontvangen terwijl het pakket nog onderweg is. Hopelijk wilt u uw beoordeling herzien zodra het pakket bij u is geleverd.

• Sharona Jansen
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Dekbed is een erg goedkope stof, plakt, zweet en is erg dun.
    Jammer het leek ons zo makkelijk.
    Retour komt jullie kant op!

Beste Sharona,

Jammer om te horen dat het dekbed niet aan uw verwachtingen voldoet. Voor een all-in-one dekbed van €25 zonder overtrek proberen wij een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden, maar de ervaring kan natuurlijk per persoon verschillen.

Wel vinden wij het jammer dat u ons hiervoor een 1-ster beoordeling geeft, terwijl uw bestelling netjes en snel is geleverd. Wanneer klanten twijfelen over welk dekbed het beste bij hen past, staan wij altijd graag klaar om persoonlijk advies te geven.

Uiteraard kunt u het dekbed gewoon retourneren. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen.

• Margreet Danneberg
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Fijne service. Bij vragen wordt er goed meegedacht.

Bedankt voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat het meedenken bij vragen wordt gewaardeerd. We staan altijd graag klaar om te helpen. Veel plezier met uw aankoop! 🛏️✨

• San
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Fijn geleverd en fijn dekbedden zonder overtrek

Bedankt voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat u tevreden bent met de dekbedden zonder overtrek. We wensen u veel comfort en fijne nachten met uw aankoop! 🛏️✨

• Ellen
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Snelle reactie op vraag ivm levering door DPD.

Bedankt voor uw review! 😊
    Fijn om te horen dat u snel een reactie heeft ontvangen op uw vraag over de levering via DPD. We doen ons best om klanten zo snel mogelijk te helpen. Veel plezier met uw bestelling! 📦

• Linda Litaay
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Mooie aanbieding en op tijd binnen goede service

Bedankt voor uw review! 😊
    Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aanbieding, de tijdige levering en onze service. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Valking Beddengoed. 🛏️

• marianne Croes
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Meerdere keren besteld, proma producten, mooie dessins en snelle levering.

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen! 😊
    Fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en tevreden bent over de producten, de mooie dessins en de snelle levering.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Valking Beddengoed! 🛏️

• Tia Bron
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Snelle levering en zeer tevreden over de dekbedden. Lage prijs en goede kwaliteit.

Bedankt voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de dekbedden. We doen ons best om goede kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden, dus het is altijd leuk om te horen dat dit ook zo wordt ervaren.

Veel plezier met uw nieuwe dekbedden en graag tot ziens bij Valking Beddengoed! 🛏️

• Hanneke Baan
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Zeer goede kwaliteit, en zeer goede service

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit én onze service. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Valking Beddengoed. 🛏️✨

• An Van Dijk
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

De bezorging is prima en ook snel ,de dekbedden waren mooi van kleur maar voor mij te warm en glad.En de service is prima

Antwoord van Valking Beddengoed

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat het dekbed voor u te glad aanvoelt. Dit kan per persoon verschillen. Mocht u vragen hebben of advies willen over een ander type dekbed of materiaal, dan helpen wij u natuurlijk graag. 😊

• Marcel Zwirs
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Ben zeer tevreden over het product.
    Het is heel netjes verpakt en bezorgd.

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat alles netjes verpakt en bezorgd is. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Valking Beddengoed. 🛏️✨

• Ingrid Bus
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Snelle levering ondanks het heel druk was

Antwoord van Valking Beddengoed

Hartelijk dank voor uw review! 😊
    Fijn om te horen dat uw bestelling ondanks de drukte toch snel geleverd is. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Valking Beddengoed. 🛏️✨

• Jans
    Geverifieerde klant van Valking Beddengoed

Gisteren besteld en vandaag al in huis

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
    Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd is. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij Valking Beddengoed. 🛏️✨