Van Dam Gevelproducten

Van Dam Gevelproducten

Van Dam is een in Schijndel opgericht familiebedrijf door Ton en Rieky van Dam. Het bedrijf is gestart als eenmanszaak aan huis met een kleine werkplaats en demonstratie ruimte.

Met een nieuwe generatie in het bedrijf is er een stabiele groei doorgemaakt en wordt er gewerkt vanuit Veghel en Elst. Met de technische opleiding en inzicht van ons team maakt het dat wij de complete gevel van uw woning of bedrijfspand onder handen kunnen nemen.

Als verlengstuk van onze service kunt u vanaf 2021 terecht in de webshop van Van Dam Gevelproducten. Hier bestelt u eenvoudig de producten en onderdelen in garagedeuren, bedrijfsdeuren en zonwering. Uiteraard kun u altijd bij ons terecht voor eerlijk en deskundig advies.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons team bestaat uit gedreven mensen. Met technisch opleiding en inzicht maakt het dat wij de complete gevel van uw woning of bedrijfspand onder handen kunnen nemen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.