Van Helsdingen Techniek

Van Helsdingen Techniek

Van Helsdingen Techniek heeft na ruim 30 jaar ervaring in de lucht- en reinigingstechniek besloten om ook producten aan te bieden in onze webshop voor schone industrie. In samenwerking met onze partners bouwen wij aan een zo breed mogelijk assortiment, geschikt voor een milieuvriendelijke, veilige en schone werkomgeving. De koers richting e-commerce zorgt voor een helder beeld van onze expertise en ons assortiment. Met de webshop regelen wij een efficiënte en prettige afhandeling van de verkoop van o.a. reinigingsmachines en beschermingsmiddelen van Numatic. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor ozongeneratoren en ozonvernietigers van Ecozone Technologies. Wij zijn altijd bereid en bereikbaar om onze klanten te voorzien van advies.
Reinigingsmachines, Industriële apparatuur, Ozongeneratoren
De zekerheden van https://www.vanhelsdingen.tech
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.