Van Helsdingen Techniek

Van Helsdingen Techniek

Van Helsdingen Techniek heeft na ruim 30 jaar ervaring in de lucht- en reinigingstechniek besloten om ook producten aan te bieden in onze webshop voor schone industrie. In samenwerking met onze partners bouwen wij aan een zo breed mogelijk assortiment, geschikt voor een milieuvriendelijke, veilige en schone werkomgeving. De koers richting e-commerce zorgt voor een helder beeld van onze expertise en ons assortiment. Met de webshop regelen wij een efficiënte en prettige afhandeling van de verkoop van o.a. reinigingsmachines en beschermingsmiddelen van Numatic. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor ozongeneratoren en ozonvernietigers van Ecozone Technologies. Wij zijn altijd bereid en bereikbaar om onze klanten te voorzien van advies.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 05-11-2022 stopgezet

10
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • V. R.
  Review voor Van Helsdingen Techniek

  Wij zijn echt tevreden, goede service en vriendelijk contact. Ze nemen de tijd voor je en problemen worden opgelost, ze hebben ook echt kennis van zaken. Goede ervaring mee!

 • Koen
  Review voor Van Helsdingen Techniek

  Zeer vakbekwaam. Duidelijke communicatie.

 • Dave
  Review voor Van Helsdingen Techniek

  Erg tevreden de kennis binnen het bedrijf en de geleverde materialen. Nadat ik contact heb opgenomen werd ik direct geholpen, machines werden ook snel geleverd.

 • Martin
  Review voor Van Helsdingen Techniek

  Snelle service, duidelijke communicatie en kennis van zaken.

 • Iris Baakman
  Review voor Van Helsdingen Techniek

  Echt vakmanschap, ze hebben kennis van zaken!! Voor alles kunnen zij een maatoplossing bieden en de levering is gigantisch snel.