Van der Garde Warenhuis

Van der Garde Warenhuis

Van Der Garde is echt van álle markten thuis. Wat je ook nodig hebt, je zult het bij ons vinden. Allereerst staan wij bekend om ons enorme aanbod in speelgoed. Aan alle baby’s en peuters, jongens en meisjes van verschillende leeftijden hebben wij gedacht. Door speelgoed per leeftijd in te delen kunnen de spelers naar ontwikkeling worden uitgedaagd. Hoe ouder het kind, hoe moeilijker of ingewikkelder het speelgoed wordt. Dit wordt op allerlei vlakken gedaan, zoals op inzicht, denkvermogen, creativiteit en nog veel meer. Zo vind je altijd een passende bezigheid naar de leeftijd en ontwikkeling van je kind. Naast binnenspeelgoed verkopen wij ook buitenspeelgoed. Hierbij kun je denken aan skeelers, schaatsen enz. Voor de oudere kinderen en natuurlijk ook de volwassenen hebben we een divers assortiment in legpuzzels. Ga zelf de uitdaging aan en kies uit hoeveel stukjes de legpuzzel moet bestaan! Urenlang speelplezier en vermaak gegarandeerd. Ook voor gezelschapspellen en sportieve activiteiten ben je bij Van Der Garde aan het juiste adres.

Naast het speelgoed, staan wij ook bekend om ons diverse assortiment van huishoudelijke artikelen. Alles wat je nodig hebt om het huishouden goed draaiende te houden zul je op deze afdeling vinden. Prullenbakken in alle soorten, kleuren en afmetingen, strijkplanken, droogtorens en droogmolens die in hoogte verstelbaar zijn, stofzuigers, vliegengordijnen… Allemaal om jou te helpen bij de dagelijkse taken!
Speelgoed Koken en tafelen Huishoudelijk
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.