VanPalmen

VanPalmen

For the Rebel.

VanPalmen veroverde sinds 2002 de harten van Nederland, later Europa en uiteindelijk zelfs China. Toen nog bekend onder de naam O'Quirey en geroemd door de combinatie van topkwaliteit en opvallende designs. Na het pensioen van oprichter Jan Palmen is het merk overgenomen door Tijmen Venhorst en Jory Bosch, die het merk nieuw leven in gaan blazen onder de naam VanPalmen. We starten klein maar groeien snel, dus hou ons in de gaten voor updates!
De zekerheden van https://vanpalmen.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.