Ventoz Sails

Ventoz Sails

Ventoz is een modern Europees zeilmerk uit Nederland. Ventoz Sails brengt deze kwalitatief hoogwaardige ‘one design’ zeilen op de Europese markt, voor een eerlijke prijs. Daarbij maken wij alléén gebruik van de best mogelijke materialen (Contender of Challenge zeildoek) voor een gegarandeerd hoogwaardig kwaliteitsprodukt.

Wij richten ons primair op de wat kleinere open zeilboten, catamarans en zeilen om mee te blokarten.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen verzendkosten in Nederland.
De zeilen zijn direct leverbaar (check bij grotere aantallen).

Ventoz Sails houdt de (overhead)kosten laag en heeft daarom geen dure panden of winkels. Wel werkt Ventoz Sails uitsluitend met internationaal erkende en gecertificeerde zeilmakers, voor een altijd hoogwaardig kwaliteitsprodukt.

Ventoz Sails - Topkwaliteit zeilen voor een eerlijke prijs!
De zekerheden van https://ventoz.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.