Verhuisdozenshop.nl

Verhuisdozenshop.nl

Bij Verhuisdozenshop.nl willen we het verhuizen gemakkelijker maken. Het gemak van goede en stevige verhuisdozen en verhuismateriaal maakt een groot verschil in kleine en grote verhuizingen. Graag delen wij onze kennis met jou zodat jij ook een gemakkelijke en zorgeloze verhuizing kan ervaren.

Vragen over je verhuizing of verhuisdozen en andere verhuismaterialen? Stuur die naar info@verhuisdozenshop.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.
De zekerheden van https://verhuisdozenshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.