Vers van de pers

Vers van de pers

"Aandacht is het mooiste cadeau dat je kan geven"
Bij Vers van de pers shop je unieke en hartverwarmende wenskaarten, kunst en cadeautjes. De wenskaarten van Vers van de pers kenmerken zich door hun gedichtjes en aquarelle schilderingen. Het doel van Vers van de pers: eerlijke wenskaarten maken voor situaties waar je misschien niet zo snel een wenskaart voor kan vinden. Allemaal met een eerlijke, oprechte en unieke boodschap.

Vers van de pers heeft zich ontwikkeld als merk met wenskaarten, flessenpost, kunst en cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Zowel handgemaakt als uniek. Mooi, liefdevol, hilarisch soms confronterend en altijd hartverwarmend.
De zekerheden van https://www.vers-vd-pers.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.