Vers van de pers
Bij Vers van de pers shop je unieke en hartverwarmende wenskaarten, kunst en cadeautjes. De wenskaarten van Vers van de pers kenmerken zich door hun gedichtjes en aquarelle schilderingen. Het doel van Vers van de pers: eerlijke wenskaarten maken voor situaties waar je misschien niet zo snel een wenskaart voor kan vinden. Allemaal met een eerlijke, oprechte en unieke boodschap.
Vers van de pers heeft zich ontwikkeld als merk met wenskaarten, flessenpost, kunst en cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Zowel handgemaakt als uniek. Mooi, liefdevol, hilarisch soms confronterend en altijd hartverwarmend.
Claudia de Klerk
Super goede service !
Gera
goede service, snelle levering, leuk contact
Hoe beoordeel je Vers van de pers?
Ann Steemans
Fijne producten en snelle levering,
Joyce Sanders
Snelle service, mooie producten
Lotje van Gerwen
Superleuk verpakt en snelle levering
Jordi van Oosten
Zo'n mooie en inspirerende webshop. Al geruime tijd mijn favoriete plek voor kaarten en cadeaus maar ook prachtige kunstwerken voor in ons interieur. Geregeld hele leuke acties en aanbiedingen en de persoonlijke aandacht die Jelske aan alles geeft is echt top!! Aanrader!
Desirée
Mooie teksten, mooi en leuk om als cadeau te geven.
Eveline Bruin
De vriendinnen flessenpost + persoonlijke boodschap aan mijn vriendinnen echt super leuk opgepakt ✨
Ana van Dam
Geweldig, als gewoonlijk!
Sabine Pastoor
Snelle levering en weet dat de persoon achter het bedrijf heel gepassioneerd is. Leuk om te supporten!
Elaine Hoogezand
Goede service, snelle levering.
Petra van der Linden
Prachtige kaarten en teksten
Persoonlijke touch bij levering
Susanne Doeleman-Moolenaar
Geweldige service, snelle verzending en het belangrijkste: prachtige kaarten!
Victoria Kooijman
Helemaal blij! Dank je wel voor de mooie poster en snelle levering!
Joyce siemons
Mooie producten, fijne service
Karlijn
Blij met de mooie kaarten en snelle levering!
Lisanne Kroes
De bestelling is snel geleverd en je ziet dat ze het met alle liefde inpakt. En daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit
Danielle Meijer
Apart kadootje. Snelle levering.
Volgende keer bestel ik hier weer 👍🏻 -
Rhodé
Snelle levering alleen het is naar mij verstuurd met te weinig postzegels waardoor ik zelf extra kosten moest betalen van postnl.
Antwoord van Vers van de persDag Rhodé, wat enorm vervelend dat het pakketje niet juist gefrankeerd was. Ik draai mijn webshop alleen en handmatig dus een foutje is snel gemaakt. Ik heb je gemaild met de vraag of je mij wil laten weten wat de portokosten zijn, dan betaal ik die uiteraard aan je terug. Ik heb helaas nog geen reactie ontvangen, misschien is mijn mailtje in je spambox terecht gekomen?
Neem eventjes contact met me op dan maak ik het graag voor je in orde. En schroom niet om de volgende keer een mailtje te sturen wanneer er iets niet is goed gegaan met je bestelling. Ik zoek altijd naar een passende oplossing.
Groetjes,
Jelske
Vers van de pers -
Iris Kroon
Met liefde verpakt en snel verstuurd. De webshop staat vol met allemaal leuke dingen dus ik ga zeker nog een keer bestellen.