Verstickerd
Verstickerd is een jong bedrijf (anno 2017) dat zich richt op het maken van gepersonaliseerde stickers: Naamstickers, Kledingstickers en Strijklabels.
Ons kantoor is gevestigd in Hoorn (NL), en we zijn hard op weg een toonaangevend merk te worden.

We zijn trots op onze stickers en vooral op onze illustraties. Deze zijn speciaal voor ons ontworpen en ons doel is om onze collectie continue te blijven vernieuwen. We hopen dat we onze kleurrijke stickers overal zullen zien opduiken.

Vanuit Hoorn werkt Verstickerd met een leuk team van medewerkers. Van ontwerp tot stickervel en van bestelling tot verzending, alles doen we zelf. Met behulp van de meest geavanceerde machines en technieken zorgen we ervoor dat alle stickers geproduceerd, verwerkt en verzonden worden.
De zekerheden van https://www.verstickerd.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.