ViaSuuS
ViaSuuS is dé online kadowinkel vol vrolijke, kleurrijke, bijzondere inpakspulletjes en kadootjes! Net even anders, net even unieker! Producten die zorgen voor blijheid bij jezelf of voor een ander. Met persoonlijke aandacht worden alle bestellingen feestelijk verpakt!
De zekerheden van https://www.viasuus.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Ik ben Suze, eigenaresse van ViaSuuS. Ja.. Suus want er zijn maar weinig mensen die mij Suze noemen ;-) Via mij koop jij de leukste kadootjes en inpak materialen. Bij ViaSuuS vind je heel veel merken onder 1 dak, dus voor ieder wat wils.
Vooral veel kleur, dat klopt.. Ik hou van kleur!! Alle artikelen in de shop worden door mij persoonlijk uitgezocht en geselecteerd!
Alle bestelling worden met veel liefde en aandacht door mij verpakt en verzonden. Ben je nieuwsgierig hoe het er hier achter de schermen aan toe gaat? Volg mij dan op Facebook en InstaGram, daar laat ik je regelmatig mee kijken.
Heel veel shop plezier! Liefs Suze.


Bekijk Manifest