Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Viervoeter heeft 49 4 ster reviews 49
Viervoeter heeft 9 3 ster reviews 9
Viervoeter heeft 9 2 ster reviews 9
Viervoeter heeft 17 1 ster reviews 17

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Chantal

Voor deze prijs vind ik dit een erg complete automatische voerbak. Je krijgt niet alleen een groot voerreservoir, maar ook een camera en audiofunctie. Vooral de mogelijkheid om op afstand te controleren of alles goed gaat, vind ik fijn. Mijn huisdier had ook vrij snel door dat het apparaat op vaste momenten voer geeft. De 6L capaciteit is ideaal, omdat je niet iedere paar dagen hoeft bij te vullen. Tot nu toe werkt alles naar behoren en ik zou dit product opnieuw kopen.

2. SachaT

Handige voerautomaat voor vaste voertijden. De app werkt prettig en op afstand voeren is erg makkelijk. De camera kan qua kwaliteit nog iets beter. Houd er wel rekening mee dat wifi en een stopcontact nodig zijn voor de werking.

3. Hoe zou je Viervoeter beoordelen?

4. Ricardo

We waren benieuwd of onze katten deze drinkfontein fijn zouden vinden, maar helaas pakte het anders uit. Vanaf het begin vonden ze hem spannend. We hebben daarna verschillende standen geprobeerd in de hoop dat ze eraan zouden wennen, maar ook dat hielp niet. Uiteindelijk wilden ze de fontein helemaal niet gebruiken. Daardoor kunnen we weinig zeggen over het gebruik op langere termijn, maar voor onze katten was hij helaas niet geschikt.

5. Wienke

Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je viervoeter op vaste tijden te voeren, is de Viervoeter Feed Pro (6L met HD-camera) een uitstekende keuze. Het apparaat is heel handig en via de app stel je per dag heel nauwkeurig in wanneer je je viervoeter wilt voeren. In het begin schrok onze kat wel een beetje van het geluid van de vallende brokjes, maar dat was snel voorbij. Inmiddels komt hij direct enthousiast aangerend zodra hij de voerbak hoort rammelen! Het is erg leuk dat je een eigen spraakbericht kunt inspreken dat afspeelt tijdens het voeren.

6. ShaZoya

Ik zocht een voerautomaat met camera van goede kwaliteit in die heb ik gevonden! Wat ben ik hier blij mee. Een fijne voerautomaat met app. Alles is handig te bedienen, ik kan instellen hoeveel eten ze krijgen per dag. Maar ook de beelden in het donker zijn super goed te zien. Ik krijg meldingen wanneer mijn katten in de buurt staan. Soms is het leuk om dan even live mee te kijken. Terug praten kan ook maar dat vinden mijn katten maar niks. Hopelijk kan ik lang met deze voerautomaat doen!

7. NBS1995

Wat een fijne voerautomaat! Ik hoef geen zorgen meer te maken dat mijn kat zonder voer komt te zitten. Het heeft een grote reservoir waardoor je het ook niet regelmatig hoeft bij te vullen. Je kan instellen dat het bakje automatisch op bepaalde tijdstippen het bakje vult en dit is zo handig! Het is heel makkelijk in gebruik en je hoeft niet meer om te kijken naar het voerbakje!