Dit product was precies wat ik nodig had, zodat ik mijn buren en vrienden niet meer hoef te vragen om mijn hond te voeren. Deze automatische voerbak is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De app is erg handig om het voeren te regelen, via de camera mee te kijken en zelfs met je huisdier te praten als dat nodig is! Het enige nadeel is dat de voerbak minstens halfvol moet zijn; anders duwt mijn middelgrote/grote hond hem onbedoeld om tijdens het eten, omdat hij erg licht is.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Liliya
- Cheesecorner
Deze drinkfontein bevalt ons tot nu toe ontzettend goed. Onze beide katten gebruiken hem dagelijks en drinken er regelmatig uit. Wat ik vooral prettig vind, is dat de pomp erg stil is. Je hoort hem eigenlijk nauwelijks, waardoor hij niet storend aanwezig is. De ingebouwde sensor werkt daarnaast uitstekend. Wanneer een van de katten in de buurt komt, begint de fontein automatisch te werken. Daardoor hoef je er zelf eigenlijk niet naar om te kijken. Ook het draadloze ontwerp vind ik een groot voordeel. Je kunt de fontein hierdoor op een handige plek neerzetten zonder dat er een stopcontact in de
Hoe zou je Viervoeter beoordelen?
- Diana Verpoorten
Heel tevreden over de viervoeter feed pro automatische voerbak. Snelle levering en makkelijk te installeren. Mijn 4 katten waren direct nieuwsgierig. Via de app kun je voertijden en porties instellen en op afstand extra voeren. De persoonlijke geluidsopname vinden ze geweldig! De HD-camera geeft scherp beeld, ook ‘s nachts. Foto’s, video’s en audio werken goed. De automaat is stevig en wordt niet omgeduwd. Voor 4 katten is één bakje wat klein. Een melding bij lege voorraad zou ook fijn zijn. Verder absoluut tevreden!
- Larissa
Ik gebruik de automatische van Viervoeter nu een paar weken met veel plezier en ben vooral blij met het gemak dat hij biedt. Het instellen van vaste voertijden werkt bij mijn hond heel goed. Daardoor krijgt ze haar brokjes op vaste momenten, ook als ik zelf even niet thuis ben. De eerste dagen moest ze een beetje wennen aan het feit dat haar eten ineens automatisch in de bak valt. Dat was vooral even wennen aan het geluid en de onverwachte manier van voeren. Gelukkig had ze het al snel door en inmiddels weet ze precies wat ze moet doen. Heel tevreden en blij mee deze handige voerbak!
- Wendy Wenning
Ik had wat twijfels over deze voerbak, vooral daar hier 3 katten lopen. En ze waren al van jongs af aan gewend aan een andere voerbak. Maar toch nieuwsgierig en wat ben ik er nu blij mee. Het apparaat is makkelijk te installeren, de bijbehorende app is ook makkelijk in te stellen. En na wat gewenning eten inmiddels alle katten uit deze bak. Ik hoef niet meer 2x dgs voerbakken bij te vullen, ik heb drie voermomenten ingesteld en via de camera kan ik ook mooi zien of ik een extra feed moet doen. Ik ben zeer tevreden. Ook ideaal als je eens een dagje van huis bent.
- Chantal
Voor deze prijs vind ik dit een erg complete automatische voerbak. Je krijgt niet alleen een groot voerreservoir, maar ook een camera en audiofunctie. Vooral de mogelijkheid om op afstand te controleren of alles goed gaat, vind ik fijn. Mijn huisdier had ook vrij snel door dat het apparaat op vaste momenten voer geeft. De 6L capaciteit is ideaal, omdat je niet iedere paar dagen hoeft bij te vullen. Tot nu toe werkt alles naar behoren en ik zou dit product opnieuw kopen.