Viervoeter
Viervoeter® maakt de verzorging van jouw viervoeters makkelijker zodat jij meer tijd hebt om met ze te spelen en ze de aandacht kan geven die ze verdienen. 🐱🐶💕
9,0

• Germaine Mijs

Goede verstandhouding

• Annette Dudok
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snelle levering, duidelijke gebruiksaanwijzing, mijn katten vinden het super!

• Hoe beoordeel je Viervoeter?

• Robbert Tolman
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Product niet ontvangen, klantenservice gemaild en geen reactie.

• Beatrix Scheepbouwer

• Een blij baasje
    Review voor Viervoeter

Geurloos, zowel kattenbak als grind van prima kwaliteit. Onze kat vond vlug haar weg ernaartoe.

• Peter de Mos
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Prijzig, gelukkig een zeer duidelijke Nederlandse handleiding met tekeningen, maar helaas wel heel klein lettertype.

• Meike van Mullem
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Kattenbak werkt goed en fijne korting!

• Elly
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snel geleverd en goede service

• Jane De Boer

Goede snelle service

• Marry Vis
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Zeer snel geleverd, wat een leuke kattenboom. Ziet er prima uit.

• Raymond
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Eerst worden de verkeerde artikelen opgestuurd. Na retourzending duurt het vervolgens 10dgn voordat mijn geld teruggeboekt wordt. Een handige manier om extra winst te boeken door vangen van rente op deze bedragen, over de rug van hun klanten. Ik ben geen bank, geld kan echt wel binnen 2-3dgn teruggeboekt worden. Eerlijk en ethisch ondernemen is hier geen sprake van. Bij reclameren hierover geen reactie, een bevestiging van mijn vermoeden. Zwijgen is toestemmen.
    Helaas voor viervoeter ook DE manier om klanten en ambassadeurs kwijt te raken.

• Arno Luyendijk
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Pakket was goed verpakt en snel geleverd.

• Betül Sen
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Goede klantenservice! Pakketje is zoekgeraakt bij Postnl en ze hebben een nieuwe verzonden.

• Marjolein Jongkind
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Duidelijk antwoord op mijn vragen, snelle levering en het artikel voldoet aan de omschrijving!

• Marijn
    Review voor Viervoeter

Bestelling geplaatst op 24 december bij webshop Vogelview, tevens opererend onder de naam Viervoeter Shop. Levering vond plaats in januari. Sinds 28 december meerdere keren per e mail, via het contactformulier en whatsapp geprobeerd contact op te nemen over retourmogelijkheden. Tot op heden geen reactie ontvangen.

• Marc
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snelle levering. Degelijk materiaal.

• Maurits Bredius
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Handig systeem en snel te installeren

• Rob van der Kruijs
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snelle leveting alleen post nl leverde het pakketje slecht af.lag voor de deur terwijl ik niet thuis was en het had geregend ..dus doos was drijf nat helaas

• Sherrely Angel Steiginga
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Eerlijk gezegd ruik je de kattenbak heel erg. Het stinkt best erg.

• Jolanta Zine
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Hallo, ik heb de goederen op 22 december besteld en betaald, maar ik heb nog steeds geen bericht over de verzending. Bij het plaatsen van de bestelling werd mij verteld dat de goederen de volgende dag geleverd zouden worden. Vandaag is het 28 december en ik heb nog steeds niets gehoord.