Vindom Wine Boutique
Tsjerk Jetten
Goede service en prima verpakt
Rob Breedveld
Mooie wijnen en hele goede service
Hoe beoordeel je Vindom Wine Boutique?
Elberti Uiterwaal-Postma
Heerlijke wijnen, snelle levering met een handgeschreven berichtje. Dat maakt het heel persoonlijk.
Wim Van Riemsdijk
Goede service, aardige mensen. Bestelling op tijd en niet gebroken geleverd. Al met al top👍
Bert
Snelle levering (binnen 1 dag) en uitstekend verpakt.
Thekla van Leeuwen
De levering was super snel en de suikervrije rode wijn is erg lekker. Ik vond de persoonlijke groet erg lief. De uitstekende klantenservice en de kwaliteit van de wijn nodigen uit om hier zeker weer te bestellen.
Marije Hartemink
Goede service. Zeer attent contact! En ook nog eens super heerlijke wijn!
Roger Tumulero
Geweldige en goede service
Anne Barbaix
Goede prijs, snelle levering
PATRICK VAN MIEGHEM
Perfecte service!
Agnes Kruders
Een paar uur na de bestelling werd de wijn al bij mij thuis bezorgd (en ik woon niet in Oldenzaal) : echt super!!
Angelique Wijnen
Fantastische en snelle service. Ik was op zoek naar een specifieke fles Rose die ik iemand cadeau wilde doen en vond deze bij Vindom wine boutique. En het kwam nogal aan op een snelle levering. De fles plus nog wat extra's lekkers besteld en jawel volgende dag al geleverd. En bij de bestelling een leuk persoonlijk briefje en een extra wijnstop.
Ook nog een appje van de eigenaar om te checken of het op tijd was geleverd. Waar vind je deze persoonlijke betrokkenheid nog. Nou hier dus. -
Fiona Lijsenaar
Buiten het feit dat Vindom Wine heerlijke wijn in het assortiment heeft is de service ook top.
D. Nelemans
Uitermate klantvriendelijk,Patrick denkt mee en help waar nodig om de heerlijkste wijne
Jarik Hendriks
Goede prijs voor een heerlijke boterige eikenhout gerijpte Chardonnay.
Hans Gerritse
Snelle levering en zeer duidelijke uitleg over de wijnen op de site. Goed verpakt met een persoonlijke boodschap
Harry Cremers
Snel soepel wordt goed op de hoogte gehouden van de levering
Ronald
Geweldige service , heel erg attent , snelle levering goed verpakt. Alles tip top oké
Franky Smets
Zeer goede prijzen en uitstekende service.
Sandy Buurman
Snelle bezorging, uitstekende wijn en vriendelijke service