Vinox
VINOX, voor de beste wijnen uit de Languedoc!

Overzichtelijk assortiment
Op deze website zult u tevergeefs zoeken naar wijnen uit andere regio's dan de Languedoc-Roussillon. Dit is een bewuste keuze van wijninkoper Cees Oxener. Anders dan de meeste wijn-websites biedt VINOX een overzichtelijk assortiment zodat de wijnliefhebber makkelijker zijn voorkeur kan bepalen.

Voldoende keuze
Het wijnassortiment van VINOX biedt ruim voldoende keuzemogelijkheden om aan ieders smaak te voldoen. Niet voor niets noemt men de Languedoc-Roussillon 'de nieuwe wijnwereld van Frankrijk'. Wijnen uit deze regio kunnen de concurrentie met wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnlanden moeiteloos aan.

Best mogelijke wijnen
Wijninkoper Cees Oxener heeft een jarenlange en zeer gedegen horeca-achtergrond, zowel op culinair gebied als op het vlak van management. Door zich te blijven concentreren op de Languedoc-Roussillon, de streek waar hij al jaren de wijnen vandaan haalt, kan hij de best mogelijke wijnen selecteren.

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
Wijnen uit de Languedoc-Roussillon, waar de laatste jaren een enorme kwaliteitsslag werd gemaakt, hebben doorgaans een betere prijs-kwaliteitsverhouding dan wijnen uit de traditionele wijngebieden. Door rechtstreekse inkoop bij lokale wijnboeren en het aanhouden van een beperkte voorraad kan VINOX kwaliteitswijnen bieden voor een aangename prijs.

Rood, wit, rosé en ook mousserende wijnen: de mooiste producten van de beste wijnboeren uit de Languedoc heeft VINOX voor u weten te vinden.

Proef de zon voor een reële prijs!
De zekerheden van https://www.vinox.nl/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.