Vintage Adventures

Vintage Adventures

Bekijk alle reviews en keurmerken van Vintage Adventures en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welkom in de wereld van Vintage Adventures, waar rauwe authenticiteit en tijdloze pracht samensmelten tot een betoverend interieur. Wij geloven dat een interieur niet alleen een ruimte vult, maar ook een verhaal vertelt - een verhaal van vervlogen tijden, van eeuwenoud vakmanschap, een verhaal van ontdekkingsreizen en avontuur. Met een avontuurlijke geest als drijvende kracht ontluikt Vintatage Adventures zich als een ware uitdrukking van onze liefde voor verre reizen, esthetiek en de oude wereld.


Bekijk Manifest