Vintage Hatter
Brina
2 hoedjes gekocht. Snel en keurig geleverd
Norbert
Snelle levering, duidelijke antwoorden, goed verpakt en een mooie flatcape gekregen.
Hoe beoordeel je Vintage Hatter?
Roy Meertens
Snel geleverd en goed verpakt
Rene Schwarz
Mooi "pork pie" hoedje, goed verpakt en ASAP verzonden.
Veronica
geweldig leuke alpino
René van Breda
Zeer snelle en correcte levering. Prachtige pet, tot de volgende!
Maarten van Veen
Goede service, kon na een misverstand vanuit mijn kant alsnog een product ruilen. Mooie producten.
Freddy Tuitert
prima product voldoet aan de verwachting
luda
helaas waren de producten niet wat ik verwachtte, terugsturen was een gedoe door een bijzonder formulier. de fysieke winkel is verder super leuk, dus dit online is toch niet zo n goeie , je moet ze echt passen....
TW Kok
1 product bleek niet goed, inleg van hoofddeksel leek wel omgekeerd ingebracht, zodat transpiratie optrad. Zelf gerepareerd door bewuste inleg opnieuw omgekeerd te bevestigen. Niet gereclameerd vanwege afstand winkel en dus te ingewikkelde procedure. Maatvoering ook wat problematisch, wel opgemeten, maar toch beetje krap. Zelf komen passen verdient toch voorkeur boven online bestellen is mijn conclusie.
Percy Lash
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
Janneke
Handige webshop met een erg mooi aanbod van hoeden en petten in verschillende maten. Goede service.
Zoals vaker voorkomt bij een bestelling in een webshop is de kleur in het echt een beetje anders dan op mijn scherm. Maar ik ben blij met mijn leuke vintage hoedje en raad Vintage Hatter zeker aan. -
Merel Hendrikse
Enorm goede service. Hoed was te klein, maar kreeg ruim de tijd een nieuwe uit te zoeken. Zeer vriendelijke mensen in de winkel bij het ophalen van de hoed.
Piet Philipsen
Prima geregeld. Goed, snel en duidelijk.
WIM van PAASSEN
product ontvangen
Antwoord van Vintage HatterUpdate: Het pakje is gevonden, bleek bij de buren te zijn afgeleverd.
Rebecca Wood
Absolutely fantastic service from start to finish. Friendly and reliable couldn’t ask for more. Kept informed every step of the process! Highly recommended.
Antwoord van Vintage HatterThank you for your kind review! DPD and the U.K. Customs messed things up, but since you contacted us, we were able to straighten things out from our end and get you your order in time!
Irma uit den Haag
snelle levering en goede service
Arnoldus Mulder
Mooi hoofddeksel Snelle service
Warner Reinders
Mooie kwaliteit voor een goede prijs,…👍🏻👍🏻👍🏻
Eddie Grundy
fantastic company huge range of products at great prices and very fast delivery