Vintage Hatter
A.P Philipsen
Goede winkel. snel en verzorgd geleverd , blij met de aankoop.
Jan
Super snelle service. Mooie artikelen
Hoe beoordeel je Vintage Hatter?
Floris Vugt
Maten kloppen niet. In de achterkant was een elastiekje gezet lelijk afgewerkt. Maat klopte nog steeds niet, uiteinlijk ingekort bij een naaiatelier. Waardoor ik 20 euro extra kwijt was
Antwoord van Vintage HatterHey, wat verrassende review. De eerste pet beviel niet en werd geretourneerd. Klant wilde graag een andere pet waar inderdaad elastiek in de achterkant hoort (zoals ook te zien is bij de productafbeelding en in de beschrijving stond). Die hebben we dus toegestuurd. We hebben verder niks meer van de klant gehoord, tot deze review. Er is blijkbaar door de klant gekozen om de pet voor €20,- te verbouwen. De pet had natuurlijk gewoon geretourneerd kunnen worden voor een volledige creditering.
Lenneke Rijkens
Mijn bestelde hoedje,was nog mooier dan ik had verwacht, alsof het voor me gemaakt was.
M. G.
Correcte omschrijving, maat klopte. Goed verpakt en snel verzonden
Ralf Sonntag
gute Qualität, schnelle Lieferung, tolle Gesamtauswahl
Nisa
Snelle levering! Goede bezorgservice en mooie hoed prachtig
Ingrid
Geweldige hoeden zeer accuraat beschreven. Goed verpakt. Kotom, erg blij!!
Anita Collin
Goede service en duidelijke omschrijving
Maaike van Dooren
Uiterst vriendelijk, snel, en persoonlijk geholpen. Aanrader!
ThS
Prima service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke shop.
akkermans1
wat een gedoen zeg om iets terug te sturen, nog nooit meegemaakt
Antwoord van Vintage HatterDe klant heeft de retour via ons simpele online formuliertje aangemeld > dat is gelukt
De klant krijgt vervolgens 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen, via een zelf gekozen vervoerder > dat is niet gelukt.
Het artikel is nooit bij ons aangekomen, we hebben geen T&T code ontvangen en de klant heeft ook geen contact opgenomen dat er iets onduidelijk was of dat er een probleem met de verzending was.
Als iets zonder enig bericht niet bij ons retour komt, kunnen wij uiteraard het geld niet terugstorten.
Als dat als 'gedoe' wordt aangemerkt, dan weten we eigenlijk niet zo goed hoe we dat hadden kunnen verbeteren... -
J.J. Visser
Brede keuze ... dus gelukt ... super service ... tevreden klant !
Hans Mets
Goeie service . Hoed was te groot , ze namen hem zonder problemen terug en hebben advies gegeven over andere mogelijkheden .
Denise
Ik had bepaalde wensen en ze zijn apart voor mij op zoek gegaan. Ik had meerdere keuzes en smiddags besteld, de volgende dag al in huis. Helemaal top! En ook de prijs viel erg mee.
Pauline Wesseling
Mooi assortiment, snel geleverd en klantvriendelijk met ruilen
Alan Bruce Wooter
TOP Service☀️☀️☀️
Dorthy
De bestelde hoed werd zeer snel geleverd in een stevige doos. De hoed is precies zoals beschreven en voldoet helemaal aan mijn verwachting.
a. meijer
prettig geprijsd en snelle levering
John
Snelle levering en prima materiaal.