Vinyl On 45

Vinyl On 45

Ruim assortiment aan kwalitatief goede 45-toeren vinyl singles.
De zekerheden van https://www.vinylon45.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vinyl On 45 (online sinds 1 mei 2017) is gespecialiseerd in nieuwe en tweedehands 45-toeren singles en in nieuwe 10" & 12" vinyl singles en albums. Niet alleen de tweedehands hoezen zien er mooi uit, de platen zelf zijn ook in nette staat. Deze online recordstore heeft inmiddels 23 duizend vinyl singles op voorraad tegen een goede, scherpe prijs en allemaal in VG+ staat! Uiteraard de nieuwe singles/albums in Mint staat.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.