Virginia Lilly

Virginia Lilly

Het vervaardigen van maatwerk haarwerken/pruiken.
Verkoop premium raw en virgin haar.Haarbundels,closures,frontals,clip ins,wigs en extensions
De zekerheden van https://virginia-lilly.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wie had dat gedacht! 15 jaar geleden is mijnpassie ontstaan voor het maken van haarwerken,mij moeder was ernstig ziek en ik leed aan Alopecia,ik heb vervolgens de stoute schoenen aangetrokken en ben mij volledig gaan verdiepen in haarwerken.
Alles heb ik zelf geleerd en gaande weg diverse cursussen gevolgd om nog betere producten af te lever en mij te blijven ontwikkelen. Het is mijn grote liefde en passie,Virginia Lilly,genoemd naar mijn grootste inspiratiebron mijn moeder,haar naam Virginia,haar lievelingsbloem een lelie oftwel lilly! Top klantenservice en grote kwaliteit haarproducten zijn mijn bestsellers!


Bekijk Manifest