Karin Knaap
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Vital Nutrition, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Goed
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
Goed
Super snel geleverd. Bezorger had het voor de deur gezet maar dat ligt niet aan Vital Nutrition
Snelle levering en meteen antwoord als je een vraag stelt via het formulier. Kan over het produkt nog niet veel zeggen want heb het pas een paar dagen.
De bestelling is goed gegaan, maar de aflevering laat te wensen over. De producten zouden vrijdag door postNL geleverd worden. Ik ben die dag de hele dag thuis geweest, speciaal voor de levering, maar er is niet bij mij gebeld. Om 15:05 kreeg ik een mail dat de aflevering is mislukt en dat de producten naar een servicepunt worden gestuurd. Volgens mij is postNL helemaal niet langs geweest.
Supersnel geleverd, uitstekend product
Elektrolyten werken zeer goed in deze hitte; over het algemeen vullen ze me goed aan bij fysieke inspanning tijdens werk. De eerste keer voelde ik meteen verschil binnen een half uur na wat slokken gedronken te hebben. Minder tot geen vermoeidheid en "krachtloosheid", waar ik normaal gesproken de laatste maanden last van had iedere keer dat ik aan het werk was en dit vooral rond 15.00 uur gebeurde. Zeer tevreden.