Vital Nutrition
Giaco
Snelle levering!!! En een goed product!!
Rene de Ruiter
Binnen no time was het pakketje weer binnen
Hoe beoordeel je Vital Nutrition?
Gerda Benschop
Goede probiotica.
A.G
Geen overbodige dingen en gewoon duidelijkheid over het product. Kwaliteit spul!
TJ
Makkelijk te vinden webshop. Keurig op tijd geleverd.
Bert Hilhorst
Eerste keer besteld, ondanks black friday toch de volgende dag al bezorgd!.
Ria
Mijn complimenten voor dit bedrijf die hele goede producten verkoopt die zuiver en transparant zijn qua de ingrediënten! En klantvriendelijk zijn en een snelle levering!
Sam
Snelle verzending en goede producten!
Cindy Smit
Nog steeds niets binnen na vandaag zesde dag dat ik bestelling geplaatst heb. Ik bestel hier nooit meer iets!
Antwoord van Vital NutritionVervelend om te lezen dat je bestelling er nog niet is. We zien dat er iets mis is gegaan bij de bezorgdienst, waar wij helaas geen directe invloed op hebben. In deze gevallen is het handig om contact op te nemen met onze klantenservice, dan lossen we het gelijk voor je op. Voor nu nemen we direct contact met je op om dit netjes recht te zetten.
Wilma
Mimi Carels
Correct, betrouwbaar, fijn om er te bestellen, doe zo verder
Tina D'Hulst
Snelle en nette levering, product zoals verwacht
Cecile Nelissen
Goede betrouwbare produkten . Snelle levering en eerlijke prijzen . Ik ben ervoor .Top .
E Van den Berg
Op Zaterdagavond besteld, Maandag geleverd! Zoals ze beloven.
Maria
Gewoonweg Toppie!! Qua suppletie en ook qua service!! :-)
Maaike Blijleven
Fijne producten, herhaal service en goede prijs!
Joris Brouwer
Fijne website, duidelijk en positieve missie! Snelle levering en top product.
Jasmine
Zeer aangename en gebruiksvriendelijke webshop en zeer snelle levering.
Jannie Mulder
Snelle levering!
J.J. Ekema
Levertijd niet volgens afspraak. Heb mijn bestelling laten sturen naar een afhaalpunt, omdat dit het snelst was. Daar op de afgestemde tijd appart heen gereden maar er was niets binnen. En dag later wel, dus dag te laat. Had het dus net zo goed naar mij eigen adres kunnen laten sturen.
Antwoord van Vital NutritionBedankt voor je review. Jammer dat je voor niets naar het afhaalpunt bent gereden, dat is natuurlijk vervelend Door de drukte rond Black Friday lopen koeriers nu al achter, waardoor je pakket een dag vertraging had. Onze excuses daarvoor. Ik hoop dat je bestelling verder helemaal goed bevalt!