VitiligoShop
VitiligoShop levert producten voor de verzorging en ondersteuning bij vitiligo. DermaBest Novitil, Coverderm camouflage en zonnebrand, UVB Lichttherapie, Marc Inbane zelfbruiners, Microskin second skin en Melavitil vitaminen.
De zekerheden van https://www.vitiligoshop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Op mijn 28e ontdekte ik witte plekjes op mijn handen en na een lange zoektocht van jaren bleek dit vitiligo te zijn. Ik heb van alles geprobeerd om hier van af te komen, maar de witte vlekken breidden zich steeds meer uit. Op internet is van alles te koop en de meest fantastische resultaten worden beloofd, die vrijwel nooit worden waargemaakt. Ik ben daarom gaan zoeken naar producten waar je als vitiligo patiënt wel iets aan hebt en die je echt ondersteunen. Met mijn webshop geef ik eerlijke informatie en probeer mijn mede patiënten een luisterend oor te bieden en goede producten die het leven een beetje leuker maken.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.