Vloer-Coaten
Vloer-Coaten is een aanbieder van hoogwaardige coating o.a. voor (garage)vloeren. Betreft de coating, maar ook hulpmiddelen en uitgebreid advies.
De zekerheden van https://www.vloer-coaten.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2015 ben ik op zoek gegaan naar een manier om het aanbrengen van een 2-componenten coating laagdrempelig te maken, en op een efficiënte manier te kunnen aanbieden via een webshop. Er was weinig informatie voor particulieren publiekelijk beschikbaar, hier heb ik verandering in gebracht. Door middel van het leveren van een hoogwaardige kwaliteits coating, maar ook door het meeleveren van een duidelijke instructie, is het voor particulieren nu erg eenvoudig zelf een strakke vloer te leggen. Bij vragen staan we altijd voor de klanten klaar!


Bekijk Manifest