Erg tevreden over onze vloer! We vonden het vooral heel prettig dat we de stalen thuis konden bekijken. Zo konden we rustig zien welke kleur en uitstraling het beste bij ons interieur paste. We zijn blij met onze keuze en het uiteindelijke resultaat!
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Daisy
- Martijn van der Spek
Super bedrijf! Eerst is de vloer geëgaliseerd en daarna gelegd. De man die de vloer kwam leggen heeft het in één dag voor elkaar gekregen. Het resultaat is echt zeer mooi. Wij raden vloereneninterieur ook echt aan.
Hoe zou je Vloer & Interieur beoordelen?
- Joop
Erg positief over de service en medewerkers van dit bedrijf. Het resultaat van de PVC vloer is erg goed. Mooi materiaal en prima gelegd. Ook het voortraject met huisbezoek en scherpe totaalprijs was erg bevredigend. Voor ons dus een dikke aanrader.
- Wilco
Onze ervaring met Vloer & Interieur was in 1 woord: Geweldig! Van het oriënterende gesprek tot het uiteindelijke resultaat, alles wat top geregeld. Fijne mensen die meedenken en alles doen voor een tevreden klant.
- Lili
Superblij met mijn nieuwe eiken pvc-vloer! Wat een verschil met de oude kille plavuizen vloer, nu eindelijk een mooie vloer die warmte uitstraalt! Het contact met Ewout en Geert van Vloer & Interieur is van begin tot eind heel prettig en duidelijk geweest.
- Jan
Grote collectie vloeren en veel keuze aan huis. Prettig om een vloer te kiezen in je eigen woonomgeving. Goed contact en komt afspraken na. Medewerkers die hun vak verstaan. Wij genieten van onze nieuwe vloer en kijken terug op een prettige samenwerking. Een aanrader !